Runar Sögaard frisläppt ur fängelset idag

Den för skattebrott dömde Runar Sögaard blev frigiven från sitt ett år och åtta månader långa fängelsestraff idag. Första prioritet är en ordentlig make-over hos frisören uppger han för pressen utanför fängelset.

På förmiddagen idag släpptes författaren och företagaren Runar Sögaard ut från Beatebergsanstalten i Huddinge, där han tillbringat den sista tiden av sitt fängelsestraff. Han dömdes till ett år och åtta månader för tre fall av grovt bokföringsbrott samt ytterligare några fall av skattebrott och har avtjänat cirka ett år och tre månader.

Under sin tid som frihetsberövad har Runar bland annat ägnat sig åt att intervjua medfångar, berättar han för Aftonbladet som undrar vad alla stora kartonger innehåller som har tar med sig därifrån. Han säger att han ska skriva en bok om deras berättelser.

Runar, som är en man som aldrig har varit rädd för att sticka ut och säga vad han tycker, har deltagit två gånger på Svenska Bok- & Mediemässan som en av de mest uppskattade talarna. Nedan kan du höra honom från mässan i oktober 2021.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter