S hyckleri när man attackerar Anna Kinberg Batra

Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson går nu till attack mot Anna Kinberg Batra och kallar hennes agerande ”omdömeslöst”. Men är Andersson verkligen rätt person att kritisera Kinberg Batra?

Skandalerna kring landshövding Anna Kinberg Batra har inte undgått någon i Sverige och ju mer tiden går – desto fler skandaler uppdagas.

Avgångskrav och hårda ord har riktats mot Kinberg Batra från flera håll men hittills har Socialdemokraterna (S) varit tysta, ända fram tills nu.

Magdalena Andersson: ”Omdömeslöst”

Nu går Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson ut och säger att Kinberg Batras agerande är omdömeslöst.

Anna Kinberg Batra. Foto: Wikipedia/ Per Pettersson
Anna Kinberg Batra. Foto: Wikipedia/ Per Pettersson

– Att sätta upp en lapp i receptionen och sedan rekrytera en kompis, det är omdömeslöst, säger Andersson rapporterar Aftonbladet.

Vidare vill Andersson att Kinberg Batras agerande ska få konsekvenser och uppmanar statsminister Ulf Kristersson att agera.

– Det är viktigt att han har samma måttstock för alla chefer som utses av regeringen, oavsett moderat partibok eller inte.

Korruption och kappvänderi inom S

Tor-Björn Richthoff Änglasjö, reporter på Frihetsnytt, tycker att kritiken från Magdalena Andersson är befogad men anser att det samtidigt är ett hyckleri.

Richthoff Änglasjö pekar bland annat på den omfattande korruptionen som finns inom Socialdemokraterna och de många skandaler som S själva varit inblandade i.

– Har S själva glömt den omfattande korruptionen som avslöjades i Sigtuna när de förlorade makten efter 15 år i Sigtuna? S hade bland annat gått in i hemliga samarbeten med muslimska grupperingar och byggbolag. Samma typ av skandaler hittar man lite överallt så fort man börjar syna socialdemokratin.

– Vidare är hyckleriet och kappvänderiet inom S så otroligt tröttsamt. Jag tycker inte de är ett dugg trovärdiga i något de säger när de ljuger stup i kvarten. Först jobbade man för att öppna upp Sveriges gränser och överösa landet med invandare – sen säger man att man alltid varit emot invandringen.

– Nej, deras trovärdighet är körd i botten och man ska ta allt en socialdemokrat säger med en skopa salt.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter