S-politikers åsiktshat

Visar anti-debatt kring klimatet

Att politiker och globalistmedia är emot yttrande- och åsiktsfrihet och vill tysta debatten och det öppna samtalet, har vi vetat sedan länge. 

Ett färskt exempel är Annika Strandhäll, socialdemokratisk klimat- och miljöminister, som ges plats i globalisttidningen Expressen att ”debattera” sitt yttrandefrihetshat och motstånd till högerns avvikande åsikter gällande klimatpolitik. 

Att mainstreammedia stödjer den här typen av propaganda visar på omoral och vilseledning av svenska folket och Anna Strandhäll visar brist på moral och en fientlighet mot åsikts- och yttrandefriheten. 

Vi behöver ha öppna samtal och en sann debatt där åsikter från höger och vänster får komma till tals, där viktiga frågor debatteras på ett respektfullt sätt utan smutskastning och etikettstämplande. Detta beteende som Anna Strandhäll uppvisar innebär ingenting positivt för att stärka det svenska folkets gemenskap och rättigheter. 

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter