Så blev jag högerextremist, rasist, homofob, antisemit och islamofob

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Den som kritiserar massinvandringen och det multikulturella projektet betraktas av vänstern som samhällsfientlig. Mediemobben tystar kritiker genom svartmålning och lögnaktiga skriverier. 

Som mediekonsument är det omöjligt att undslippa Robert Aschberg, som drivit bl a TV-programmet ”Trolljägarna” där han hängde ut svenskar i marginalen som skrivit något invandringskritiskt på sociala medier. Under 2017 mejlade jag Aschberg och ifrågasatte vad han höll på med, eftersom det handlade om ren mobbing. Jag hade väntat mig ett mejlsvar, men Aschbergs kontaktade istället mina affärspartners för att svartmåla mig, vilket resulterade i att jag blev utkastad ur styrelsen i ett miljardbolag. Då bolaget befann sig i ett kritiskt läge vågade ägarna inte riskera en smutskastningskampanj från Aschbergs sida och i värsta fall från hela mediemobben av likasinnade på bl a DN, Expo och Expressen. 

Tre polisförhör och två SÄPO-förhör 

Under 2019 blev jag polisanmäld för ”Hets mot folkgrupp” (HMF) av den s k Näthatsgranskaren Tomas Åberg som polisanmält tusentals goda svenskar för HMF. Grunden för polisanmälan var att jag under 2017 hade skrivit ett antal islamkritiska inlägg på Facebook. Polisens Demokrati- och Hatbrottsgrupp som har ett intimt förhållande med Åberg, skickade ärendet vidare till en muslimsk åklagare som beslöt att väcka åtal. Utredningen ledde till tre polisförhör och två SÄPO-förhör, vilket måste sägas vara något överdrivet då mitt ”brott” bestod i högst berättigad islamkritik. I början av 2021 dömdes jag till böter för HMF-brott av Attunda Tingsrätt. Domen är överklagad till Svea Hovrätt. 

Demokrati- och hatbrottsgruppen domineras av HBTQ 

Under polisförhören drabbades jag av totalt fyra förhörsledare, som märkligt nog alla var HBTQ-personer. När jag kollade upp åklagaren fann jag att mycket tydde på att även han var HBTQ. Sannolikheten att alla av 4-5 slumpvis utvalda personer är HBTQ är nära noll, vilket fick mig att fundera över hur rekryteringen till Demokrati- och Hatbrottsgruppen egentligen går till. Att förhörsledarna hatar vita heteromän råder ingen tvekan om. När jag i ett offentligt sammanhang berättade om mina erfarenheter gick DN:s Niklas Orrenius igång (jag har tidigare haft en artig och ömsesidigt respektfull mejldialog med Peter Wolodarski, vilket gjorde att jag var något känd på DN) och utnämnde mig i ett och samma andetag till homofob, högerextrem och rasist.  

Högerextremist, rasist, homofob, antisemit och islamofob 

Den obskyra organisationen Expo / AFA påstår via Jonathan Lehmann i sin tidning att jag är högerextremist, rasist, homofob, antisemit och islamofob. Expo / AFA hävdar att jag vill ”utrota muslimer genom deportationer koncentrationsläger och massmord” och att jag har beklagat att ”tillräckligt många judar överlevde Förintelsen…” etc. 

Jag är givetvis inget av vad jag påstås vara av dessa lögnaktiga hatspridare, snarare tvärtom. Inte ens ”höger” stämmer med mina åsikter. Det enda parti som jag varit aktiv i är Folkpartiet då jag satt i ett par kommunala nämnder och som partiets nämndeman i Migrationsdomstolen. Jag har visserligen i likhet med var 5:e svensk röstat på SD i riksdagsvalet 2018 men SD är inget högerparti som det systematiskt och felaktigt påstås. Jag brukar kalla SD för ”socialdemokrater med inslag av nationalism”. 

Ord plockas ur sitt sammanhang och kryddas med rena fantasier 

Vad beträffar Expo / AFA:s skriverier noterar jag att de har gott om möjligheter att plocka ord ur sina sammanhang och krydda dem med sina egna fantasier för att framställa mig som en galen extremist. Jag har nämligen sedan 2009 skrivit uppskattningsvis 15 000 till 20 000 inlägg på Facebook, som bevisligen arkiveras av någon, varav många ironiska inlägg, samt 1 100 sidor i min romansvit ”Europatetralogin” som skildrar det kommande inbördeskriget i Västeuropa.  Det som är intressant är varför mediemobben har valt att utmåla just mig till samhällets fiende nr 1 och jag ska nedan redogöra för svaret. 

Ett fläckfritt liv präglat av familj och arbete 

Som 4-barnsfar har jag ägnat all min fritid åt familjeliv. Som framgångsrik entreprenör och företagare har jag skapat tusentals varaktiga arbetstillfällen. Mina företag och mina anställda har genererat skatteintäkter till stat och kommuner som räknas i miljarder.  
Jag har under mitt 65-åriga liv aldrig någonsin varit åtalad för något brott, innan Näthatsgranskaren Åberg startade förföljelsen av mig. Ingen har någonsin polisanmält mig eftersom ingen har haft anledning.  

Skandalisering istället för medalj 

Med viss självironi påstår jag att jag borde belönas med medalj av HMK för mina insatser för samhället, men istället skandaliseras jag som ett hot mot samhället. Under senare år har jag dessutom gett ett blygsamt bidrag till svensk kultur genom att ge ut fyra populära böcker och jag räknar med att det blir fler. Men i stället för att medaljeras hängs jag ut som ett hatfyllt monster och en högerextrem samhällsfara. Grunden för mediemobbens hat är att jag är öppet kritisk mot den galna massinvandringen samt att jag känner det som ett kall att varna det svenska folket för vad islam egentligen handlar om. Jag är en sann demokrat som värnar om vår numera inskränkta yttrandefrihet, vilket tar sig i uttryck att jag engagerar mig i Svenska Bok- och Mediemässan som är Sveriges största och viktigaste forum för fri samhällsdebatt. 

Proppen som ska täta läckan i dammen 

Sammanfattningsvis är anledningen till att mediemobben spyr sitt hat på mig just att jag är en fläckfri person och en laglydig och god medborgare, för att inte säga samhällsbärare. Mediemobben fruktar att jag ska attrahera fler goda svenskar som kan bidra med kompetens och finansiering till den etablissemangskritiska rörelsen som är under snabb tillväxt. Genom sina hatskriverier visar mobben hur illa det går för den som vågar sticka upp mot etablissemanget. De använder helt enkelt mig som proppen för att täta läckan i dammen, men dammen håller på att rämna och jag tror att det kommer att forsa en hel del vatten redan i vinter. 

Ju mer de trakasserar mig desto tydligare blir jag 

Det är givetvis obehagligt att utsättas för mobbens hatskriverier, men jag är trygg i att de som känner mig vet vad jag står för och de som inte känner mig berörs jag inte direkt av. Mitt budskap till mediemobben: Ju mer ni trakasserar mig desto högljuddare kommer jag att bli och desto tydligare med vilken grupp som ligger bakom trakasserierna. Alla vet men ingen törs säga det högt. Ännu.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter