Så får vi ordning på folkbildningen

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Tidigare ”Supernannyn” på TV 3, Anna Karin Wyndhamn, berättar att allt fler föräldrar vädjar desperat om att ”jag ska komma in och bossa”. Hon säger; ”Lärarrollen i skolan har försvagats i decennier genom en anbefalld destruktiv undervisningsmetodik, auktoritet är fult. Vi har förkastat den enkla grundsanningen att de allra flesta barn kan och vill förhålla sig till tydliga ramar, eftersom ramarna gör tillvaron begriplig och ger något att förhålla sig till på sikt”.

I Sverige har vi idag tre förlorade generationer som aldrig fått lära sig värdet av ordning, reda och disciplin. De växte upp med föräldrar som öppet ansåg att uppfostran av deras barn skulle skötas av skolan, föräldrarna själva hade inget som helst ansvar i sammanhanget.

Nu måste vi omgående påbörja arbetet med att ta oss ur den galenskap som vänsterpolitiker fört oss in i. Den nya regeringen har kanske bara fyra år på sig att ”vända skutan” innan den gamla åter tar makten. Vi måste därför visa svenska folket att allt går att göra bara viljan finns.

Skolverkets tjänstemän ska bytas ut

Skolverket måste få helt andra direktiv från den lagstiftande makten, Riksdagen. Den verksledning som idag styr över svensk skola ska bytas ut. De som sitter där idag har alla fått sina positioner genom att vara lojala och trogna den vänsterpolitik som genomsyrat svensk skola i 55 år. Det går inte att omdana en så viktig verksamhet med samma indoktrinerade ämbetsmän som suttit där i ”evigheter”.

Lärare ska undervisa inte fylla i papper

Praktiskt taget all administration ska tas bort från lärare och rektorer på alla skolnivåer. Den lärarkår vi har på alla stadier ska undervisa och inget annat. Med den omstruktureringen kommer mängder av lärare som har lämnat skolan då de fick alldeles för lite tid till undervisning att återvända till utbildningsväsendet. Lägger man sedan till att lärarnas auktoritet återinförs som medför att lärarens ord blir ”lag” så kommer ännu fler lärare att återvända till sitt yrke.

Kunskap ska vara ledordet

Från och med nu ska kunskap vara det som styr undervisningen. Det ska inte finnas tid till flumämnen. Baskunskaper i vårt modersmål, matematik, samhällskunskap, historia och litteratur ska utgöra hela fundamentet i den nya skolan.

Den absolut besvärligaste orsaken till stök och oro i klassrummen och i skolan överhuvudtaget är den brist på ordning, reda och disciplin som saknas, detta ska vi nu sätta stopp för!

TV som informationskanal för de förändringar som ska uppnås

Den nuvarande regeringen har all makt i världen att via sina offentliga informationskanaler, inte minst TV tala till folket där de öppet visar att de står för ett återförande av ett land som styrs av en grundmurad vilja att skapa ett tryggt och tillförlitligt land att leva i. För att kunna få verkningar av ett sådant agerande måste det anlitas andra människor än de som idag sitter i TV-sofforna och spyr ut sin gallimatias. De utgör ett direkt hot mot svenska folket. De får ju sitta där och inbilla bland annat det unga släktet att allt som är sjukt, onormalt och degenererande är den väg som du som människa ska vandra.

Om inte ledningen för SVT ställer upp på den förändring som är nödvändig ska de omedelbart få sparken och nya vettiga personer ska anställas, som konsekvent för fram en helt annan information till medborgarna och som värnar om våra barn och deras rätt till rätt vägledning fri från idiotier.

Det som nu har tillåtits under mer än 50 år i bland annat SVT, måste betraktas som landsförräderi. I detta organ har en medveten indoktrinering, dupering och manipulering av folket, allt i akt och mening att göra oss till idioter, fått fortgå utan att någon ställts till svars.

Den ena generationen efter den andra har genom massmedias försorg vilseletts till att acceptera rena galenskaper och vansinnigheter. Ofta hör man folk säga, då någon tvivlar på det som sägs att, det har de sagt på TV som ett slags bevis på att det som framförts är rätt och riktigt. TV och övrig massmedia har således ett oerhört stort ansvar för den degenerering av svenska folket som nu skett.

Nya ”Apostlar” måste sändas ut på fältet och inför stora församlingar deklarera att nu ska det bli ändring av i Sverige. Sunt förnuft, ordning och reda, respekt för andras liv och egendom, hänsyn och ärlighet, hederlighet, laglydighet, ansvar och arbetsvilja ska nu bli vägledande både för barn och vuxna.

Vi ska väcka folkförnuftet

Föräldrar till dagens barn ska få stor hjälp med uppfostran av sina barn. Var dag ska ett rikstäckande TV-program på bästa sändningstid förmedla vägledande information om hur man måste uppträda som människa för att kunna vara sina medmänniskor till hjälp och som vägledning för det enskilda barnet. Det är ett absolut måste, att skapa en mycket kraftfull motpol till den smörja som barnen får i sig utanför hemmet i olika sammanhang.

Nu kanske vän av ordning börjar tycka att jag vill skapa en totalitär stat där allt dikteras från ”Storebror”, men ingalunda. Vi är piskade att göra något riktigt drastiskt mot den galenskap som idag styr Sverige och då räcker det inte med att försiktigt försöka, på intellektuell väg, vädja till något slags folkförnuft då detta för länge sedan försvunnit från vårt folk. Vi måste ruska om folket så att de vaknar och det görs inte med ”silkesvantar.

Varje dag ser vi och hör talas om unga människor, så lågt ner i åldrarna som 11 – 12 år, som begår förfärliga handlingar. Polisen står helt maktlös! Superidioter för fram att allt ordnar sig bara socialförvaltningarna får mer pengar och personal. Ingen, absolut ingen med det sunda förnuftet i behåll köper sådana argument längre, det har för länge sedan gått alldeles för långt. Vi kan inte längre sitta med armarna i kors och bara se på eländet utan att göra något radikalt åt det.

En folkrörelse mot idiotin

Vi måste skapa en helt ny folkmedvetenhet. Svenska folket måste få stöd för sina tankar att mycket idag är rent åt h-vete. Vi måste ingjuta kraft i vårt folk att våga resa sig mot de superidioter som styr vårt land. Helt enligt de lagar och förordningar vi har i vårt land måste vi starta en massiv folkrörelse mot den idioti som nu råder i Sverige. Varje medborgare måste sätta igång med att intensivt uppvakta de riksdagsledamöter de röstat fram. Professionella lobbyister vet hur man gör, lär av dem. Varje enskild riksdagsledamot är en människa med känslor, inte en robot.

Det går att påverka vilken människa som helst, det har vi decenniers erfarenheter av visad i praktisk handling av de som styr oss. Vi ska ta det redskapet i våra egna händer och se till att svenska folket från och med nu påverkas av en klokhet och omsorg av vårt folk och nation så att vi överlever som ett folk även i framtiden.

Skribent: Tommy Ulmnäs
Författare, jurist och tidigare kommundirektör

Köp Tommys böcker här!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter