Så guidar Aida Reva dig genom uppvaknandet

Aida Reva är en välkänd profil och aktivist inom den frihetsbejakande rörelsen. Hon har under flera år tagit strid mot försöken att inskränka viktiga fri- och rättigheter. Nu har hon släppt en bok där både hon och flera andra delar med sig av sina upplevelser av att vakna upp till en värld i behov av hjälp, och där hon även handleder den som håller på att vakna upp.

För många är det en process att vakna upp och inse att saker inte står rätt till i världen. Att det finns mäktiga krafter som påstår sig vilja hjälpa, men inte alls vill dig eller någon annan väl och att mycket av det du hållit för sanning faktiskt inte stämmer.

För många är det en enkel process som går väldigt smidigt, men för andra kan det innebära en del motgångar, framförallt i ens relationer. Folk som står en nära kan ha svårt att acceptera den nya insikten, medan den uppvaknade kan ha svårt för att de andra inte reagerar på det man själv insett är fel.

I Handbok för Uppvaknande går frihetsaktivisten Aida Reva igenom och vägleder i konsten att vakna upp, och samtidigt hur man vårdar de viktiga relationer man har. Tillsammans med berättelser från andra som genomgått samma process får läsaren viktiga insikter och tips att tänka på.

Framförallt får du veta att du inte är ensam, utan en av väldigt många.

Aida Reva har vid flera tillfällen deltagit i program med Frihetsnytt, samt bidragit med artiklar. Nedan finns dessa listade:

Artikeln publicerades ursprungligen 2023-05-21
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter