Så här kan vi utbilda och ombilda svenska folket

I det djupa samtalet idag är författaren, juristen och före detta kommundirektören Tommy Ulmnäs åter gäst hos oss och samtalet handlar om behovet av folkbildning.

Tommy Ulmnäs menar att vi måste se till att folket får rätt information om vad som är fakta och vad som inte är det. Detta har man istället, de senaste 60 åren, förvrängt och därför behövs en ny folkbildning, säger han.

Han menar att tre generationer har blivit indoktrinerade genom den socialistiska flumskolan. Denna skola måste bort för att istället låta en kunskapsorienterad skola ta plats. Det ska inte finnas någon ideologisk styrning alls i skolan och den ska inte syssla med politisk korrekthet, utan enbart kunskapsinhämtning, säger Tommy.

Genom att införa ordning och reda och ge lärarna auktoritet att tala om vad som gäller och inte, då får vi tillbaka en skola som är värd namnet. Lärarrollen ska inte innebära en mängd administration utan läraren ska undervisa. Genustramset ska också bort från den svenska skolan, anser Tommy.

Eleverna kommer ju till skolan för att de ska få lära sig baskunskaper i svenska, matematik, historia, samhällskunskap och så vidare. Det är vad det handlar om, allt annat är bara flum. Skulle vi få en sådan skola – en kunskapsskola – skulle lärarna som övergett sitt yrke, strömma tillbaka, det är Tommy övertygad om. Dessutom ska skolan vara statlig och därmed likvärdig över hela landet.

Släng ut dumburken som fördummar svenskarna

Ett annat dilemma anser Tommy är TV:n. Den fördummar och indoktrinerar svenska folket, menar han, genom de ointelligenta programmen som visas. Dessa program ska tas bort och ersättas av vettiga program och människor med stil och vettiga idéer. Man måste bygga upp en folkmoral som gynnar oss och våra svenska traditioner, kultur och historia. Då skulle man kunna omforma tankarna hos svenska folket.

Sverige har byggts upp av folkrörelser och vi kan skapa nya folkrörelser igen. Vi måste sätta stopp för det destruktiva sätt vi har levt på alltför länge i det här landet. Jag påstår att det finns ett antal miljoner människor idag i Sverige som vill ha en radikal förändring av allt vi håller på med, säger Tommy. Men då måste vi samlas och enas. Folket måste ta makten och visa politikerna att ”hit men inte längre!”.

Tommy Ulmnäs fantastiska böcker

Köp Tommys böcker här: www.tomsan.eu

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter