Så många dog av vaccinet, visar rapport

En omfattande rapport om följderna av den stora kampanjen för covidvaccin i USA beräknar skadorna, både i form av mänskligt lidande och ekonomisk förödelse. Av en total överdödligthet på cirka 600 000 människor under de två kampanjåren var hälften av de avlidna mellan 25 och 64 år gamla. På den ekonomiska sidan konstaterar man att skadorna för folket var 13 gånger så stora som de intäkter som Pfizer och de andra vaccintillverkarna kom i åtnjutande av.

Phinance Technologies är en dataanalysfirma baserad i Lissabon, grundad av den amerikanske investeringsexperten Edward Dowd. Under 10 år ingick Dowd i ledningen för en av de mer framgångsrika fondförvaltningarna inom Blackrock, ett bolag som ofta har nämnts i Frihetsnytt.

Sedan han lämnade Blackrock 2012 har Dowd grundat och utvecklat flera kapitalförvaltningsföretag innan han i juni förra året bedömde att han tjänat tillräckligt mycket pengar. Sedan dess ägnar sig Dowd och hans medarbetare åt dataanalys, dels på konsultbasis och dels ideellt – med allmänhetens bästa som rättesnöre. Bland medarbetarna märks professorn Yuri Nunes och statistikforskaren Carlos Algieira. Rent vetenskapligt bekänner man sig till Malone-doktrinen som uppställer en rad krav på hederlighet i bedrivandet av forskning.

Stor extra dödlighet bland medelålders

Som framgår av tabellen på denna sida och den interaktiva tabellen på denna sida kan en stor överdödlighet bland medelålders amerikaner knytas till utrullningen av covidinjektionerna. Förvisso inte så stor som indikerats i statistik från Tyskland och Sverige.

Den nya studien indikerar att vaccinen varit mindre dödsbringande än covid-19 i de högsta åldersgrupperna, från och med 85 år.

Interaktivt diagram som kan nås via denna länk. Bild Phinance Technologies.

De ekonomiska effekterna av vaccinskador

De tre statistikexperterna på Phinance Technologies har försökt kvantifiera den mänskliga kostnaden av vaccinskadorna förutom dödsfallen. Man kom fram till att över 26 miljoner amerikaner blev så starkt skadade av injektionerna att de helt eller delvis hindrades från att arbeta. 1,3 miljoner blev invalidiserade.

Den beräknade ekonomiska effekten av injiceringskampanjen har inte beräknats för 2021 men beräknas till cirka 148 miljarder dollar för 2022.

I ett inlägg på Twitter påpekar Dowd att forskargruppens beräkningar är konservativa.
Våra ekonomiska skadeuppskattningar är vad vi kan mäta. Följdeffekter som förlorad produktivitet på grund av att en arbetare är närvarande men bara arbetar med säg 50-75 procents kapacitet ingår inte i beräkningen, ej heller effekten av att kollegor blir utbrända av att ta på sig sådana uppgifter som den vaccinskadade inte orkar med. Inte heller förseningar i leveranskedjan fångas upp av denna statistik. Multiplikatoreffekterna är enorma.

Eftersom enträgna uppgifter tyder på att även sjukdomen covid-19 var ett hopkok som avsiktligt spreds över världen, möjligen av medlemmar av samma kotteri som jublade över sjukdomen som en möjlighet till samhällsomvandling, har vi kanske bara sett början på skadeberäkningarna efter detta tvååriga världstrauma.

Ledaren för World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, var en av de mest enträgna förspråkarna för massvaccinering. Hans adepter, så kallade Young Global Leaders, utplacerade i de flesta västerländska regeringar, har agerat med en häpnadsväckande synkronisering för att tvinga fram maximal vaccinering.

Effektivitet som sämre inbrottstjuvar

Eftersom den totala försäljningssumman av vacciner till amerikanerna var endast 11,5 miljarder dollar (varav naturligtvis långt ifrån allt var vinst) slår de ekonomiska skadorna ett svårslaget rekord. Enligt Edward Dowd orsakades förödelse för 13 dollar för varje dollar som vaccinbolagen tjänade.

Med utgångspunkten att vaccinhetsen endast var en marknadsföringsploj från leverantörsbolagens sida var allså verkningsgraden av brottet, det vill säga intjänade pengar i förhållande till orsakad skada, så låg att bolagen i denna del kan konkurrera med de mest klumpiga inbrottstjuvar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter