Så tycker punklegenden om massinvandring och politisk korrekthet

På 1970-talet lade han grunden för punkscenen och blev en symbol för etablissemangsmotstånd, inte minst bland vänstern. Idag är han en lika stor motståndare mot etablissemanget, men nu är det wokevänstern som John ”Johnny Rotten” Lydon kritiserar.

Den brittisk-irländske musikern John Lydon skrev in sig i musikhistorien som ”Johnny Rotten”, sångaren i det legendariska brittiska punkbandet Sex Pistols. Med låtar som ”Anarchy in the UK” och ”God save the queen” utmanade bandet och punkrörelsen det brittiska etablissemanget när de öppet förlöjligade kungafamiljen och de rika på 1970-talet.

Han är fortfarande en rebell, vilket framkommer i en intervju med tyska Die Welt. Men nu är det den politiska korrektheten och att folk okritiskt accepterar allt som etablissemanget säger till dem. När den intervjuande journalisten försöker få honom att uttala sig om ”högerpopulism” svarar Lydon att han är emot dogmer.

Men han är mer uttalad när det gäller att kritisera den moderna vänstern och massinvandring.

Världen har rört sig alldeles för långt åt vänster. Det finns bara symbolpolitik kvar: man bjuder in svarta på middag för att de är svarta och för att det är trendigt. Men framför allt är det nedlåtande. De är engagerade i massinvandring, för vilken det inte borde finnas fler regler eftersom sådana regler likställs med rasism.

Invandringspolitiken är han väldigt kritisk mot.

De placerar flyktingarna i arbetarkvarter där människor redan är väldigt fattiga, vilket leder till mer arbetslöshet och mer kriminalitet. Säger du något om det kommer du att bli stämplad som rasist.

Röstade på Trump och stödjer Nigel Farage

Lydon utmanade på allvar det nuvarande västerländska etablissemanget när han uttalade sitt stöd för USA:s tidigare president Donald Trump. I och med att Lydon har amerikanskt medborgarskap fick han rösta i valet 2020 och var öppen med att rösten gick till Trump.

Trump är ingen politiker, det har han aldrig hävdat. Hur ovanligt underbart är det inte för personer som mig, arbetarklasspersoner? Vi köps med era vänstersinnade idéer. Vi accepterar det inte mer. Ni pratar strunt! utropade han i en intervju med Good Morning Britain i samband med presidentvalet 2020.

Lydon har även varit en uttalad anhängare av Brexit (det brittiska utträdet ur EU) och har uttalat sitt stöd för Nigel Farage.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. På tal om massmigration till våra länder…

  Vi utsätts för folkrättsbrott .

  Särskilt allvarligt är det för att regimunderstödda terrorgrupper som expo & Co får härja fritt.

  Men förr eller senare kommer sossetopparna och deras medlöpare inom andra partier att gripas och åtalas för . folkrättsbrott , medhjälp till mord , trolöshet mot huvudman + 10 § ytterligare.


  Jag vill inte se dom i fängelse .

  Det behövs rejäla avskräckande straff —som också kan godkännas av dom drabbade. Vi kan inte få full upprättelse med mindre än att dom ansvariga får plikta med livet .
  –Jodå…det går att gå förbi lagar hur som helst om man vill….i Tyskland sköts 10 000 tals vanliga funktionärer efter 1945 …” medlöperi ” kallade man det…och så sköts Postmästaren , Bankdirektören , Livsmedelshandlaren , Gumman i sybehörsbutiken ,…etc..

  Vi har gott om ” medlöpare ” här !!!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter