måndag, 26 september, 2022

Samtliga riksdagspartier vill utvidga EU

Globalisterna och förmodligen även NATO vill utvidga EU med Ukraina, Georgien och Moldavien. Samtliga riksdagspartier – den så kallade åttaklövern – står bakom utvidgningen.

Folkvandringen till Västeuropa ska få fortsätta och accelerera, om globalisterna själva får välja. Ukraina, Georgien och Moldavien lämnade in ansökningar om att bli medlemskandidater till EU i slutet av februari och början av mars.

Samtliga riksdagspartier inklusive Sverigedemokraterna tog ställning för EU-utvidgningen.

Ukraina befinner sig som bekant i krig. Rysslands aggression mot landet förmodas vara orsaken till att det nu finns ett starkt stöd för att låta landet gå med i EU. När Nederländerna år 2016 anordnade en rådgivande folkomröstning om huruvida Ukraina skulle släppas in i EU blev svaret ett rungande ”nej”, men det ryska angreppet har starkt ökat sympatierna för landet. Georgien – ett land som både etniskt och geografiskt ligger utanför Europa – är känt för omfattande korruption och Moldavien är Europas fattigaste land. De sistnämnda kan nu ”svepas med” i hysterin och komma med i EU fortare än man tidigare trott.

Georgier tar gruppfoto i Bryssel, Belgien i april 2017. Foto från eurasianet.org

Att utvidga EU är att utvidga folkvandringen

”När de blir medlemmar påskyndas folkvandringen därifrån till västra Europa och Sverige”, konstaterar bloggen Kulturbilder.

I utrikesutskottet uttalade följande personer stöd till att EU utvidgas österut.

Socialdemokraterna: Kenneth G. Forslund, Jamal El-Haj, Diana Laitinen Carlsson, Alexander Völker, Anders Österberg.
Moderaterna: Hans Wallmark, Hans Rothenberg, Boriana Åberg.
Sverigedemokraterna: Markus Wiechel, Björn Söder, Aron Emilsson.
Centerpartiet: Kerstin Lundgren, Magnus Ek.
Vänsterpartiet: Håkan Svenneling.
Kristdemokraterna: Lars Adaktusson.
Miljöpartiet: Maria Ferm.
Liberalerna: Maria Nilsson.

”Här har vi riksdagspolitikerna i ett nötskal. Deras agenda är likartad och någon verklig opposition till maktelitens politik finns inte i riksdagen. Den finns endast utanför. Snart riskerar Sverige också att bli medlem i Nato”, skriver Kulturbilder. Sedan dess har Sverige mycket riktigt redan lämnat in en ansökan om Nato-medlemskap.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Framåt för tjeckisk opposition

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:14

Nyhetssändning 22 september

Nya sanktioner mot Ryssland