SD på konferens i Bryssel om att stycka upp Ryssland

EU:s partigrupp ECR, som Sverigedemokraterna ingår i, befinner sig i krigstillstånd mot Ryssland. I tisdags höll man konferens i Bryssel om hur det stora landet ska delas upp efter segern.

Det var den 31 januari som Sverigedemokraterna i EU och deras partigrupp ECR höll konferens i Bryssel. Temat var det ryska ”imperiets” uppdelning efter kriget. I inbjudan fastslår partimännen att det ryska hotet måste lösas med ”åter-federering”, innebärande uppdelning av det besegrade Ryssland i olika rasmässigt avgränsade länder. ”Det internationella samfundet har en skyldighet att stödja rättigheterna för de ursprungsbefolkningar som, till följd av rysk erövring och kolonisering, nu finns inom Ryska federationens gränser.

”Oberoende stater i det post-ryska rummet”

ECR fastslår i sin konferensinbjudan att Rysslands stabilitet och välstånd skulle må bra av en ordentlig uppdelning av landet. ”Det är naivt att tro att Ryska federationen kan förbli inom samma konstitutionella och territoriella ram. Med hänsyn till den nationella och etniska kartan över Ryska federationens territorier bör vi diskutera utsikterna för skapandet av fria och oberoende stater i det post-ryska rummet, såväl som utsikterna för deras stabilitet och välstånd.”

Stridsvagn 122, mer känd som Leopard, är en så kallad ”Main Battle Tank”. På Försvarsmaktens hemsida är man mycket nöjd med de inköpta tanksen eftersom ”Discovery Channel utnämnt Leopard till den bästa tunga stridsvagnen genom tiderna”.
Nu vill Sverigedemokraterna sända ut den i strid mot Ryssland.

Sverigedemokraterna alltmer krigiska

SD:s EU-delegation har blivit rent hatisk mot Ryssland sedan Charlie Weimers tog över partiets taktpinne i Bryssel. Enligt EU-portalen har partiet sedan dess röstat mest rysslandskritiskt av alla svenska partier när frågor om grannlandet kommit upp till behandling. Hemma i Sverige är det Sven-Olof Sällström som sköter Rysslandsfrågorna. Enligt SVT kräver Sällström svenska Leopardinsatser på östfronten – ”så fort det är möjligt”. Sven-Olof Sällström, som drivit två ICA-butiker i konkurs, var tidigare partiets ekonomiske talesman.

Svenska medier knäpptysta – schweiziska kritiska

Att ett svenskt riksdagsparti vill invadera och stycka upp ett av våra grannländer finner uppenbarligen inte våra undersökande, granskande och grävande massmediajournalister har något nyhetsvärde. Schweiziska Weltwoche däremot tycker det hela är bekymrande.

Weltwoche påminner om att detta är samma ”våta drömmar” som värmde Wilhelm II och Adolf Hitler: Att Ryssland i sin nuvarande form måste försvinna från kartan. ”Hur det gick för kejsaren och ledaren är välkänt” påpekar tidningen.

Weltwoche menar att ECB inte är några dårar och att de menar vad de säger lika allvarligt som alla de amerikanska politiker och tankesmedjor som väver liknande planer.

Enligt den schweiziska tidningen borde ”dessa drömmare i Bryssel och Washington överväga konsekvenserna. För 30 år sedan filéades en annan multinationell stat enligt västerländska idéer: Jugoslavien. Det som följde på Balkan kommer att upprepas i det som ECB kallar det ”postryska rummet”. Bara i större skala. Och med kärnvapen.”.

En vis man sade ”Du får kanske inte det du vill ha – men du får alltid det du bad om.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

 1. Detta har jag länge hövdat. Kriget i Ukraina är medlet för att orsaka rysk kollaps, för att stycka landet. Ukrainas ”regering” vill dessutom att så många ukrainare som möjligt ska lämna landet, hittills 10 miljoner och att så många ukrainska soldater som möjligt ska stupa. Landområden blir öde och köps upp. En ny judisk stat etableras i någon del av Ukraina. Därefter judisk massinvandring och expansion, med ”historisk rätt”: Det judiska Khazarriket omfattade typ halva Ukraina.

 2. Lyssna på Scott Ritter, Douglas McGregor och The Duran med Alexander Mercouris.
  Ryssland kommer att vinna!! Det finns inte på kartan att Ukraina kan vinna, hur mycket vapen väst än skickar.
  Varför ska vi stödja en Nazistisk diktatur som Ukraina som har fört ett krig mot sin egen befolkning i 8 år???
  Dags att vakna alla svenska politiker och journalister, dra er ur Natoansökan och sluta provocera Ryssland
  med massa idiotiska vapenleveranser!! Se vem det är som har provocerat fram detta krig, nämligen USA.

 3. Min ryske vän säger att det inte finns något nationalhat mellan Ryssland och Ukraina, framförallt ryssarna finner det mycket obehagligt att skjuta på en ukrainare – kanske som för oss att skjuta på norrlänningar eller skåningar. Situationen säger mig mycket om den ondska som finns i alla de små själar som sitter på sina fina kontor i andra länder och drar igång och understödjer sådana här onödiga krig.

  Det är kanske pga folkens nära släktskap som den ryska regeringen har föredragit att sätta in andra folk som tjetjener och, numera, via Wagnergruppen, även straffångar i kriget.

  Allteftersom månaderna går och den ukraiska ledningen beter sig alltmer oresonligt kan man anta att ryssen i gemen vänjer sig vid tanken på att skjuta ukrainare. Dessutom intalar sig ryssarna att det är amerikanerna och västliga lydstater man har emot sig, vilket naturligtvis stämmer. Men det går inte att bortse från det mod och offervilja som UAF har visat i kriget, vilket bara gör det hela ännu mer tragiskt.

  https://frihetsnytt.se/blandade-kanslor-infor-rysk-mobilisering/

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter