SD-polisens markering mot hatare – ”Så firas ett bra grip”

Trots att ingen kan blunda för den omfattande gängkriminaliteten, finns det politiskt korrekta personer som upprörs över hårdhandskar mot kriminella. En som inte backar för detta utan står på sig är en kvinnlig polis, som kandiderar för Sverigedemokraterna.
Maria Rosander. Foto: Sverigedemokraterna
Maria Rosander. Foto: Sverigedemokraterna

Det var den 4 april 2018 som polisen Maria Rosander grep den tungt kriminelle invandraren Ibrahim Ibrahim, efter att denne jagats av polisen i en vansinnesfärd, trots att han saknade körkort. Enligt Samnytt ska han ha flera domar på sig för bland annat grovt vapenbrott och misshandel.

Med draget vapen grep Rosander Ibrahim, som fick två månaders fängelse för grov vårdslöshet i trafik. Inför söndagens EU-val kandiderar Rosander för Sverigedemokraterna (SD). Partiet använder bland annat filmen från polisens kroppskamera när hon griper Ibrahim, som en del av valkampanjen.

Upprörs över polis som gör sitt jobb

Det verkar ha upprört en del politiskt korrekta personer. Bland annat SVT förfasar sig över att filmen på henne med draget vapen används i valkampanjen, samt att hon visas upp i polisuniform. Rosander låter sig inte ställas mot väggen av SVT.

– Det finns många poliser som lägger upp bilder och foton på sig själv. Jag är ledig och lägger upp vad jag vill på mina sociala medier. Det här är offentlig handling som tydliggör det som jag jobbat med i många år, svarar hon.

”Kommer aldrig skämmas”

I ett inlägg på X tar hon i med ännu större kraft mot de som upprörs över att hon tar i med hårdhandskarna mot gängkriminella.

”Jag kommer aldrig skämmas för att jag tar i med hårdhandskarna mot kriminella.” skriver hon bland annat och fortsätter med att hennes jobb är över när ”fanskapen som förstör vårt land med sin kriminalitet är inburade eller utvisade”.

Ger fingret åt hatarna

Som för att ytterligare ge fingret åt de som hetsar mot henne har hon även lagt upp en bild när hon röker cigarr efter gripandet.

”Här är jag med segercigarren som jag rökte för att fira ett bra grip. Jag brukar alltid fira när jag griper värstingar.” skriver hon.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter