SD-topp stämde upp i nationalistisk kampsång

Att sjunga nattklubbsklassikern ”L’amour toujours” med texten ”Ut med utlänningarna” har blivit populärt bland Europas nationalister. Nu har trenden spridit sig till Sverige och en toppolitiker stämde upp i sången på SD:s valvaka.

Som Frihetsnytt tidigare rapporterat har det blivit en stor grej bland nationalister att sjunga den nya texten ”Ausländer raus! Deutschland den deutschen” (”Ut med utlänningarna! Tyskland åt tyskarna”) till musiken av Gigi D ́Agostino dansklubbsklassiker ”L’amour toujours”. Detta efter att ungdomar på den tyska semesterön Sylt fått uppmärksamhet för att sjunga sången.

SD spelar låten på sin valvaka

Nu rapporterar Expressen att SD spelat låten på sin valvaka. Under en intervju med justitieutskottets ordförande SD-toppen Rickard Jomshof hörs låten i bakgrunden.

Jomshof verkar själv ha dimmiga begrepp om låten och säger:

– Jag vet inte vad det är för låt. Är det den tyska låten? Jag har svårt att relatera till det, det är inte min musik. Jag lyssnar inte på sådan musik.

David Lång. Bild: Sveriges riksdag

David Lång sjunger med i sången

En som dock verkar ha god kännedom om sången är SD-veteranen David Lång, som numera är riksdagsledamot och ledamot i Skatteutskottet. Han hörs på samma inspelning sjunga ”Ausländer raus! Ausländer raus!”.

David Lång brukar anses tillhöra den nationalistiska falangen inom SD. Han har tidigare fått uppmärksamhet bland annat för starkt kritiska åsikter om Pride.

Det verkar därför finnas ledande politiker inom SD som uppskattar nationalistiska yttringar, att omfattande återvandring bör ske, samt etnisk medvetenhet hos Europas majoritetsbefolkningar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter