Seger för frihetskämparna!

Bränsleupproret har med sina 580 000 medlemmar intensivt kämpat för ett maktskifte. 

Många initiativ har tagits för att ta tillbaka makten till det svenska folket. En av de initiativen är folkrörelsen Bränsleupproret som slåss för folkets rättigheter genom att pressa regeringen och partierna till att förändra den drakoniska energipolitiken och kostnaderna på drivmedel. 

I ett meddelande på Facebook går Bränsleupprorets ordförande Peder Bokenhielm ut och tackar sina följare för sitt engagemang i sakfrågan, och hänvisar till att Bränsleupprorets röstande på högern har varit starkt bidragande till att Sverige nu har ett regeringsskifte på plats.  

Bokenhielm säger att det kommer att innebära en helt ny energipolitik. Bland annat har Moderaterna gett ett löfte om sänkt reduktionsplikt och skattelättnader på drivmedel. Dessa ändringar säger Bokenhielm kommer kunna träda i kraft i januari 2023.  

Peder Bokenhielm har även själv gått med i Moderaterna för att fortsättningsvis driva sakfrågan på högsta nivå. Bokenhielm och Bränsleupproret kommer att fokusera sitt arbete på att åter bygga upp Sveriges energiförsörjning.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter