Sista chansen att anmäla dig till kändis- & musikafton

Nu har du chansen att delta på en exklusiv kvällsupplevelse med medryckande tal av kända profiler och lyssna till levande musik samtidigt som du avnjuter en bit mat och dryck. Först till kvarn gäller, så boka fort!

Två månader efter succén med Nya Bok- & Mediemässan arrangeras en exklusiv kändis- och musikafton. Lördagen den 2 december har du chansen att boka en biljett till en exklusiv kvällsupplevelse du inte vill missa!

Kvällen kommer bjuda på fyra inspirerande tal av kända profiler i den frihethetliga rörelsen. Personer som du oftast bara får se på rutan har du chansen att träffa, lära känna och umgås med.

Utöver fantastiska tal kommer fyra musiker att spela levande musik under kvällen samtidigt som du äter en god bit mat, skålar i champagne med dina vänner eller minglar med nya intressanta personer.

Under kvällen kommer schemat att varvas mellan tal, musik, mat och mingel i en mysig miljö för att du ska få en minnesvärd kväll.

Boka innan biljetterna tar slut!

Alla är välkomna att boka en biljett till kändis- och musikaftonen. Du kan ta med din partner, en vän eller varför inte komma ensam och träffa nya intressanta personer.

Priset för en biljett är 695 kr. För 795 kr ingår mat. Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller!

Datum: Lördagen den 2 december
Tid: 17:00-22:00
Plats: Stockholm, exakt plats meddelas till de som anmält sig
Pris: 695 kronor eller 795 kronor med tillhörande mat
Anmälan: Boka din biljett i vår webbutik. Med lunch HÄR, utan lunch HÄR.

Schemat för kvällen

Du anländer till lokalen där du möts av bubbel och tilltugg, här får du tid att mingla med de andra besökarna innan kvällen drar igång.

Efter en stund kommer två inspirerande tal hållas efter varandra. När talen är färdiga är det dags för en liten rast. Nu går vi tillsammans ut i restaurangen där musikerna har börjat spela musik. Här kan du ta dig ett glas av favoritdrycken samtidigt som du minglar med talarna och andra besökare.

Nu är det dags för de två sista talarna att framföra sina budskap. När den sista talaren sagt sitt är det dags att återigen ta sig ut till restaurangen. Nu är borden uppdukade för mat för er som köpt detta och givetvis framför musikerna levande musik samtidigt som du avnjuter maten.

Kvällen avslutas med att vi minglar med varandra och knyter band till nya intressanta personer. Vid 22 tackar vi för oss och hoppas att ni fått med er en helt oförglömlig kväll i goda vänners sällskap!

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:18:37

FILM: Sommartal – Petra Agapi

01:11:52

FILM: Sommartal – Ulf Bejerstrand

Svenskar uppfattas som svenskar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter