Skaparen av mRNA-vaccinet: ”Det har gynnat ett litet antal individer”

Frihetsnytt närvarade på Läkaruppropets konferens under helgen. Vi fick en utförlig intervju med Robert Malone, en av skaparna av mRNA-vaccinet, vars användning som covidvaccin han riktar hård kritik mot. Detta är ett litet smakprov på en längre intervju som kommer publiceras inom kort.

Under helgen anordnade Läkaruppropet sin stora konferens i Stockholm, där flera internationella forskare och läkare deltog och fokus låg på den mediala hetsen om covid och kravet på att folk ska injiceras med det experimentella vaccinet.

En av de som deltog var den erfarne forskaren i biokemi och fysik, Robert Malone, som spelat en stor roll i att ta fram de mRNA- och DNA-vacciner som nu legat till grund för vaccinerna mot covid. Han har dock riktat hård kritik mot hur dessa används, att folk injicerar dem på experimentell basis, samt myndigheternas försök att tvinga folk att ta dem.

Frihetsnytt fick en intervju med honom där han delar med sig av sina tankar om hur vaccinet har använts, varför det har propagerats så aggressivt för att man ska ta det, samt den lilla klick av personer som gynnats av det. Detta är litet smakprov på en längre intervju som kommer släppas i morgon.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter