Skynda dig att köpa biljett till mässan – snart höjs priset

Om exakt en vecka kommer priset på biljetterna till Nya Bok- & Mediemässan höjas med 100 kronor. Anledningen till höjningen är flera. Passa på att boka din biljett för att fortfarande få det lägre priset.

Fredagen den 8 september höjs priset på en entrébiljett till Nya Bok- & Mediemässan från 495 kronor till 595 kronor.

Anledningen till detta är kraftigt höjda kostnader för bland annat lokal, men även de mest grundläggande kostnaderna har stigit till nivåer långt över mässans budget.

Boka din biljett redan nu

För dig som vill komma på mässan men vars plånbok inte tillåter 595 kronor har du nu möjlighet att boka till det billigare priset, 495 kronor, i ytterligare en vecka.

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

För att vara utställare på mässan trycker du på denna LÄNK.

Prenumeranter erhåller fortfarande rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

Det rabatterade priset på 395 kronor gäller också enbart till fredagen den 8 september. Därefter blir det nya rabatterade priset 495 kronor.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter