Slopade vapenrestriktioner om Trump blir president

Under fredagen höll Donald Trump ett segervisst tal inför vapenlobbyn National Rifle Association i Pennsylvania. I talet lovade han att ingen kommer få lägga ett finger på amerikanarnas vapen, och passade även på att dissa elbilar – och Joe Bidens minne.

Om Donald Trump väljs som USA:s president i valet 2024 kommer han att se till att ingen ”kommer att få lägga ett finger” på amerikanarnas vapen, lovade han i ett tal inför vapenlobbyn NRA. Trump garanterade även att alla de restriktioner på vapen som den demokratiske presidenten Joe Biden infört kommer plockas bort. Om detta rapporterar AP.

Trump, som lät segerviss under talet, passade även på att ge en känga till Biden och hans dåliga minne, som fått relativt stor uppmärksamhet under valrörelsen.

– Jag tror knappt att han är medveten om att han är vid liv, skämtade Trump.

Dissar elbilar

Under talet kom även frågan om elbilar upp, och Trump sa att han ansåg att ”hela elbilsgrejen är galen”. Någon ”grön omställning” och utfasning av bensindrivna bilar kommer alltså inte på fråga om Trump väljs som president. Bensindrivna bilar kommer nämligen att säljas i USA så länge som landet ”har flytande guld under våra fötter” – det vill säga olja. Han avslutade med att säga ”Vi ska borra, baby” till en entusiastisk publik.

Frihetsnytt följer valet i USA och skrev bland annat om Trumps ”promenadseger” i Nevada under torsdagen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. jaha ja , det gäller att stryka väljarna medhårs…och amerikaner är ju vapentokiga…😂😂

    Här i Sverige skulle jag gärna se att poliser lade lika mycket energi på att avväpna våldsgängen som att jaga oss infödda med ”HMF” .
    Att ta parti MOT oss infödda till förmån för asylbedragare är rent förräderi.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter