Slut på covidstatistik

Alltmer talar för att covid och försöken till restriktioner är ett avslutat kapitel. Nu kommer flera aktörer inte längre rapportera statistik över de som blir sjuka.

Alltfler personer, företag och myndigheter har slutat bektrakta covid-19 som en farlig sjukdom, som rättfärdigar olika ingrepp i den personliga friheten. Därför finns inget nyhetsvärde i att rapportera över antalet som blir smittade, vilket innebär att SVT inte längre kommer uppdatera statistiken.

Beslutet fattas efter att Johns Hopkins-universitetet i USA, som tagit fram underlaget för den globala statistiken, beslutat att inte längre uppdatera statistiken.

Endast statistik över fall som kräver intensivvård kommer i fortsättningen att rapporteras.

Ansvar måste tas

Även om statistiken över insjuknade inte längre förs, så har det framkommit flera saker som kräver svar och ansvar. Frihetsnytt har bland annat rapporterat om den rapport som pekar ut att covidviruset sannolikt kom från ett kinesiskt laboratorium, hur de brittiska myndigheterna genom manipulation fick igenom nedstängningar, samt skadorna och dödsfallen som följt på de vaccin som folk mer eller mindre tvingades ta.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter