Socialdemokraten kräver granskning av andra partier

Socialdemokraternas tidigare klimat- och miljöminister ges plats i statens kontrollerade media SVT för att uppmana till granskning av Sverigedemokraternas nätverk och valfusk. 

Att statskontrollerade SVT gärna lyfter fram huvudlösa narrativ från vänsterkorridoren är väl känt. Men om Annika Strandhäll gärna vill se utredningar kring samröre och valfusk för andra partier, kanske det även är på sin plats att granska makten och henne själv. 

Socialdemokraterna fick exempelvis alla extra röster i det distrikt där över 100% av väljarna röstade, och flera uppgifter om sabotage i vallokaler med saknade eller försvunna valsedlar, tidigare rapporterat av FrihetsNytt.

Tydligen ingenting som Strandhäll kände någon olust över, eller känner något behov av att det bör granskas och diskuteras.

Granskning ska ske åt alla håll i ett demokratiskt samhälle och svenska staten ska tjäna svenska folket, därmed är dessa uttalanden inget annat än hyckleri och en granskning av Strandhälls ansvarstagande över Sveriges katastrofala miljöpolitik och kompetens borde vara på sin plats.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter