Spricker EU i vinter?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bryssel har i åratal bedrivit en hot- och hatkampanj mot två av sina egna medlemmar, Ungern och Polen, som visa av kaoset i Västeuropa hårdnackat vägrar muslimsk massinvandring.

EU – en lögn från första början

Svenskarna röstade 1994 med knapp majoritet för ett medlemskap i ett frihandelsområde. Det var mycket tydligt enligt den officiella informationen att EU aldrig någonsin skulle utvecklas till en överstatlig organisation, men det finns anledning att påminna om vad den franske politikern Jean Monnet uttryckte redan 1952. Monnet kallas allmänt för EU:s fader.

”Europas nationer ska ledas till en superstat utan att deras folk vet vad som händer. Detta kan åstadkommas genom successiva steg, varje steg är maskerat som att det vore ett ekonomiskt syfte, men som kommer slutligen och oåterkalleligt leda till en federation.”
Jean Monnet, 1952

Det står idag klart att det svenska folket lockades in i en fälla 1994. Idag fattas inga betydande beslut i Sverige, som inte faller Bryssel i smaken. Däremot fattas många beslut som utan tvekan missgynnar och skinnar det svenska folket.

Folkviljan ignoreras totalt

Det italienska folket har med stor majoritet röstat för en nationalistisk regering som sannolikt kommer att göra Giorgia Meloni till Italiens första kvinnliga premiärminister. Ursula von der Leyen som är ordförande för den Europeiska kommissionen har på förhand lovat att inte acceptera den italienska folkviljan genom att redan innan valet uttala hotelser om ”åtgärder” mot en eventuell italiensk högerregering.

Anledningen är att Giorgia Meloni gått till val med ”Italien först” som sin slogan, vilket bland annat innebär att hennes regering kommer att gå långt för att stoppa massinvandringen som håller på att totalt rasera det italienska samhället. Meloni har också uttalat sig negativt avseende den rådande homokulten med dess avarter som pedofili och transsexualism, avarter som hyllas av EU:s ledare.

Hatkampanj mot medlemsländer

Sedan flera år har Bryssel bedrivit en hot- och hatkampanj mot Ungern och Polen som hårdnackat vägrar muslimsk massinvandring, visa av kaoset i Västeuropa. Det bör noteras att de båda ländernas regeringar vilar på folkviljan som uttryckts genom fria val. Den hårt kritiserade Viktor Orbán fick 54 procent av rösterna i det ungerska valet 2022, vilket borde inge respekt i Bryssel, men så är inte fallet. Istället kallas Orbán för diktator. Bryssel accepterar endast valresultat då väljarna röstar ”rätt” – det vill säga på partier som lovar att fortsätta massinvandringen av muslimer och utbytet av Europas ursprungsbefolkning.

EU i sin tur styrs av finanseliten

De flesta svenskar tror att de stora besluten som rör Sverige fattas i Sveriges riksdag, men det var ett par decennier sedan så var fallet. Välinformerade svenskar tror istället att de stora besluten fattas i Bryssel av EU:s ledning, men så är inte heller fallet.

EU styrs idag helt och hållet av finanseliten inom World Economic Forum (WEF), med namn som Klaus Schwab, George Soros och Bill Gates i spetsen.

Det är talande att finanseliten utan debatt tillsatte Ursula von der Leyen som ordförande för den Europeiska Kommissionen. Von der Leyen har ett förflutet inom WEF och är helt och hållet finanselitens marionett. Det är också talande att det fredsälskande landet Sverige plötsligt tvärvände och ansökte om Natomedlemskap. Ännu märkligare är att Sverige utan debatt skickar vapen till ett krigförande land, vilket varit absolut tabu sedan andra världskriget. Denna hastiga och besynnerliga omsvängning beror på att besluten inte fattas av svenska politiker.

Och inte bara EU…

Även USA:s åldrade, svage och lätt senile president Joe Biden är en ren finanselit-marionett som agerar på uppdrag av samma krafter som von der Leyen.

FN och WHO styrs sedan länge av finanseliten som beställer åtgärder och rapporter av två afrikanska mutkolvar som tillsats att styra dessa organisationer.

Med kontroll av EU, USA, FN, WHO och 90 procent av medierna kan ingen stå emot finanselites vilja. Om det inte vore för den förargliga bagatellen att folk röstar ”fel” ibland och väljer nationalistiska politiker, vilket ser ut som en trend då det alldeles nyligen skett i både Italien och Sverige.

Europa mot kaos medan USA blomstrar

Finanseliten styr systematiskt Europa mot kaos och undergång, där massinvandringen av muslimer utgör grundbulten, men det finns också en lång rad andra beslut som bidrar till det kommande sammanbrottet, inte minst energipolitiken.

Sabotaget av Nordstream 2 som skulle ha försett Västeuropa med rysk gas genomfördes av USA, som själva inte på något sätt kommer att drabbas annat än positivt. Nu kan USA få bättre betalt för olja och gas, medan Européerna kommer att drabbas av kalla hem och industridöd på grund av skenande elpriser.

Ett krig som gynnar USA

De massiva vapenleveranserna till Ukraina kommer att trappa upp kriget till högre nivåer, vilket gör att kriget troligen kommer att sprida sig till fler länder i Europa, vilket gynnar USA då Ryssland försvagas samtidigt som USA:s vapenexport når nivåer som inte tidigare skådats. USA:s strategiska mål att förhindra ett närmande mellan Ryssland och Tyskland, som kompletterar varandra utmärkt, har med råge infriats. Det tyska folket betalar priset.

Efter regn kommer sol

Trots att finanseliten styr 90 procent av medierna börjar det sakta gå upp för Europas folk att de är grundlurade och att de utsetts till offerlamm på det mångkulturella altaret som finanseliten har byggt för att infria sin strävan mot världsherravälde. När Europas folk vaknar på allvar kommer EU att spricka och detta kan förhoppningsvis ske redan i vinter. EU har satt sig i en omöjlig situation genom att organisationen som borgensman garanterar de konkursmässiga statsekonomierna i Italien, Grekland, Spanien och Portugal, vilket givetvis görs med nordeuropéernas pengar.

Det finns en gräns för vad Nordeuropas folk kan tåla. Inte nog med att de ska slita hårt för att betala för att sydeuropéerna ska kunna gå i pension 7-8 år tidigare och för att skicka vapen till Ukraina. Nordeuropéerna ska frysa och svälta också.

Det brukar sägas att det är brist på mat som utlöser revolutioner, men kanske blir det en kombination av brist på elektricitet och mat som utlöser den kommande och nödvändiga maktomvälvningen. Redan i vinter kommer vi att se saker på gatorna som få kunnat föreställa sig. Det är bara en tidsfråga innan EU spricker vilket kommer att återupprätta nationalstaternas suveränitet. Efter regn kommer sol. Men vi får nog räkna med en hel del åska också.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter