Statsministern beklagar åter yttrandefriheten

På lördagen brände den dansk/svenske politikern Rasmus Paludan en koran utanför Turkiets ambassad i Stockholm som en protest mot Turkiets starka synpunkter på den svenska yttrandefriheten. Statsminister Ulf Kristersson går nu ut och yttrar sina sympatier mot alla muslimer som kränktes av Paludans handling.

Som Frihetsnytt rapporterat om tidigare brände politikern Rasmus Paludan en koran framför Turkiets ambassad igår eftermiddag. Aktionen var en protest mot Turkiets agerande i samband med att en docka föreställande president Erdogan hade hängts upp utanför Stockholms stadshus för ett par veckor sedan.

Statsminister Ulf Kristersson går nu ut på Twitter och yttrar sina sympatier för de muslimer som känner sig kränkta av den svenska yttrandefriheten.

Många kritiska röster har gett sig till känna på sociala medier som anser att statsministern istället borde ta ställning för yttrandefriheten.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter