Stor överdödlighet på grund av vaccinkampanjen

Vid Läkaruppropets konferens i Stockholm 21-22 januari kunde man konstatera att covid-vaccinerna har orsakat en stor mängd onödiga dödsfall bland yngre människor. Överläkaren och docenten Sture Blomberg förklarar situationen i SwebbTV.

I boken ”Cause Unknown” av Ed Down med flera presenteras statistik för plötslig död i flera länder.

Man visar även hur försäkringsbolag har förändrat sina premier beroende på kraftigt ökade utbetalningar av livförsäkringar. Docent Sture Blomberg berättar i SwebbTV Vetenskap om hur försäkringsbolag i USA redan för ett år sedan märkte att människor i arbetsför ålder plötsligt började avlida i högre grad än tidigare.

Försäkringsbolagen upptäckte under 2021 när vaccinationen hade kommit igång att deras försäkringstagare hade en överdödlighet på 40%. En annan siffra som docent Blomberg tar upp är att antalet elitidrottare som dör under pågående match har ökat med 2500%, dvs 25 gånger vanligare nu än innan vaccinationerna startade. Mätningar av dödlighet bland elitidrottare har pågått sedan 1993.

Ivermektin har räddat många liv

Sture Blomberg visar statistik från olika länder där överdödligheten framgår. Bland u-länder som använder virusmediciner som Ivermectin framgår tydligt att dödligheten av Covid-19 inte är speciellt hög, men att när massvaccineringen satte igång så skjuter dödligheten igång ordentligt. I USA visar statistik att det är 10% fler arbetsoförmögna idag jämfört med innan vaccineringarna startade.

Frihetsnytt har tidigare rapporterat om statistik från Tyskland som visade samma skrämmande effekter av de påtvingade massvaccineringarna.

Vem sprider falsk information?

WEF, World Economic Forum, i vars ungdomsförbund YGL prinsessan Victoria är medlem, spred under 2021 nedanstående videomeddelande – och fordrade samtidigt att all vaccinkritisk information skulle censureras från medlemsföretagens videoplattformar.

I samma veva utfärdade systerorganisationen WHO ”rekommendationer” som blixtsnabbt spred sig över världen. Man avrådde bestämt från tidig behandling av covidsymptom – rekommendationer som torde ha lett till att hundratusentals bräckliga människor avled av covid-influensan helt i onödan.

Enligt flera bedömare var syftet med förbudet mot tidig behandling (med bland annat hydrokloroxin) att driva upp antalet dödsoffer för att på så sätt rättfärdiga sin vaccinkampanj – som alltså i sin tur har orsakat en stor mängd ytterligare dödsoffer.

Klaus Schwab, ordförande för WEF, World Economic Forum

Läkare och statistiker världen över räknar de coviddöda och vaccindöda. Men karriärister inom den politiska sektorn fram emot fler epidemier och vaccinkampanjer – nu med ”klimatehotet” som förevändning.

Igår morse rapporterade Frihetsnytt om en ytterligare metod för att hålla vaccinkampanjerna igång, nämligen att odla fram och släppa ut nya virus – något som en Pfizerdirektör påståd att hans bolag beslutat satsa på.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter