Strandhäll (S) oroas för klimatet – Sverige måste offra mer

Justitieminister Morgan Johanssons flickvän Annika Strandhäll, klimat- och miljöminister, säger att hon vill att Sverige tar ett större ansvar och en ”ledande roll” i den politiska föreställning som hon kallar klimatarbetet. Rent konkret handlar det om högre skatter, fler avgifter och fler förbud, riktade inte minst mot industrin.

Regeringens politik håller inte måttet för att uppfylla Parisavtalet som regeringen har bundit Sverige till – det säger Klimatpolitiska rådet och Naturvårdsverket. Annika Strandhäll vill nu se ett utökat arbete för att uppnå dessa mål. De som ska arbeta mer är skattebetalarna, eftersom Strandhäll framförallt vill nå sina mål genom ”ökad budgetsatsning”. Pengarna ska hon använda för att ge svenska politiker en ”ledande roll” inom EU och andra internationella sammanhang för att klara av Parisavtalets mål till 2045. Hon tror också att klimatmålen för en ökad betydelse för klimatet eftersom Sverige kommer att ta över ordförandeskapet i EU första halvåret 2023. Förutom en ”budgetsatsing” handlar det om att motarbeta svensk industri och därmed Sveriges självständighet med hjälp av nya förbud, avgifter och riktlinjer.

Vi kommer att behöva göra mer av det vi nu ser fungerar, det vill säga slutföra omställningen av den tunga industrin, fortsätta att stimulera tekniska innovationer, förstärka de här färdplanerna mot fossilfrihet som vi ser inom 22 olika branscher

Annika Strandhäll

Tidigare har Frihetsnytt rapporterat om hur industrier i Skåne går på knäna på grund av klimatmålens konsekvenser. I Sverige drabbas småföretagarna allt hårdare och flera riskerar konkurs. En stor anledning till att företagens täckningsbidrag försvinner genom av höjda skatter och prishöjningar på exempelvis drivmedel.

Vad det så kallade klimatarbetet går ut på är att minska människans utsläpp av kväve och koldioxid, två av de gaser som luften består av. Detta ska göras efter årtionden av propaganda om saken utgående först från finansklanen Rockefeller, sedan från FN och numera från i stort sett alla västliga stater och mediakoncerner. Propagandan gör gällande att en upplevd obalans mellan syret och de båda gaserna kväve och koldioxid är på väg att orsaka en global uppvärmningskatastrof. Som Frihetsnytt och framförallt SwebbTV har visat i utförliga reportage är katastrofvarningarna obelagda, i pricip helt gripna ur luften. Klimatpolitiken är därför ingenting mer än en del av en plan för globalistisk maktkoncentration till den finansiella elit som under senare år fått ett allt större inflytande över media och politik.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter