Studie: Könsbytestankar är riskfaktor för terrorism

Ungdomar med oklar könsidentitet och som överväger könsbyte är den grupp bland undersökta studenter som har den högsta graden av stöd för våldsam extremism. Även känslor av livets meningslöshet visade sig vara en riskfaktor.

En kanadensisk studie har visat att universitetsungdomar som identifierar sig som transpersoner löper störst risk för ”våldsam radikalisering” (VR). Studien undersökte hur öppna olika demografiska grupper är för tanken på att begå våldshandlingar mot sina medmänniskor för att uppnå sociala, politiska eller religiösa mål.

Studien uppger att VR är en komplex och flerdimensionell process där en individ gradvis ökar stödet för våld som ett legitimt medel för att uppnå exempelvis politiska eller sociala mål. Ungdomar som identifierade sig som ”transpersoner” eller med ”kön som inte överensstämmer med varandra” visade sig löpa den högsta risken för våldsam radikalisering.

Studiens resultat är i linje med resultaten från en undersökning som genomfördes under den så kallade pandemin, som visade på höga nivåer av VR och psykisk ohälsa bland könsminoriteter. Rättstatistik visar att viljan till våld också blir omsatt i praktisk handling.

Klarhet om livets mening en skyddande faktor

En faktor som ökar risken för elakt beteende, som exempelvis skolskjutningar, offentligt skrikande, sexuellt våld och upplopp vid politiska sammankomster, är en bristande känsla av mening med det egna livet.

De elever i undersökningen som hade förmågan att visualisera en positiv framtid och att upprätthålla en känsla av syfte och livsmål hade ett betydligt lägre intresse för politiska våldsamheter. Det motsatta gällde för de elever som sökte efter en livsmening eller redan hade konstaterat att deras liv var meningslöst.

Den kanadensiska studien kommenteras bland annat i kroatiska Narod.

Osäkerhet och polarisering

Den kanadensiska studien utpekar problemet som osäkerhet och social polarisering i samhället. Detta hotar unga människors förmåga att föreställa sig en positiv framtid samt att upprätthålla en känsla av mening och syfte i sina liv. Såvitt Frihetsnytt känner till finns emellertid ingen statistik som pekar på att medelålders eller andra transpersoner är överrepresenterade i VR.

LBTQ-propaganda framförs ofta med leende, skratt och dans trots att statistiken tyder på att de transsexuella är det mest olyckliga befolkningssegmentet.

Eliten maximerar psykisk ohälsa

Den finansiella eliten har under årtionden låtit sina massmedier propagera för alla de faktorer som den kanadensiska studien utpekar som riskfaktorer för VR.

Massmedierna sprider exempelvis oro för en påstådd klimatkatastrof i kombination med ett skuldnarrativ som får godtrogna och bräckliga människor att uppleva sig själva som en belastande faktorer i ett akut klimatproblem. Flera självmord med klimatet som anledning har rapporterats av massmedierna.

Psykologiska studier som Frihetsnytt tidigare har rapporterat om visar att unga människors framtidstro tar stor skada av den typ av anklagande domedagspropaganda som den mediala och politiska överheten sprider.

Från Tyskland och Schweiz finns redan rapporter om hur både pojkar och flickor låter sterilisera sig ”för klimatet”. Den tyskjudiska författarinnan Verena Brunschweiger har i en debattbok argumenterat för att alla tyskar som steriliserar sig ska få en belöning på 50 000 euro.

Vi sparar inte bara koldioxid utan även mat på att utrota oss själva hälsar publicisten Verena Brunschweiger i Tyskland. Stillbild YouTube

För den som inte vill fortplanta sig är givetvis könsbyteskirurgi en säker metod. Dessutom kommer man då åt dubbel ranson av de ”godhetspoäng” som massmedierna delar ut. Bedömare menar att kampanjens målgrupp är bräckliga och socialt svaga personligheter, som genom könsbyte erbjuds en förhöjd status i samhället. I tyska Dresden har politikerna bytt namn på en gata för att hylla den man som sägs ha varit den förste att avlägsna sina könsorgan och låta inmontera ett konstgjort kvinnligt sådant i sitt underliv. Gatan heter numera Einar Wegener-strasse.

”Transtjejer behöver vapen”

Brottsbenägenheten bland kvinnor är som bekant avsevärt lägre än bland män. Ändå visar en svensk studie från 2011 att ”transmän [kvinnor som inbillar sig att de är män] hade högre brottsfrekvens än kvinnliga kontrollgrupper … [och] skilde sig inte från manliga kontrollgrupper. Det visar… att könsbyte är förknippat med ökad brottslighet bland kvinnor och män. Detsamma gällde för våldsbrott.

Enligt Breitbart har de olika studierna uppmärksammats först de senaste veckorna, efter vissa händelser i USA. Först mördade en transperson sex personer varav tre barn på en kristen skola i Nashville, Tennessee.

Strax efter massakern hotade en gentleman som ”identifierar sig som lesbisk” med att tillgripa grövsta våld mot kvinnor som hindrar honom från att använda damtoaletter – ”det kan bli ditt sista misstag” morrar Tara i ett videomeddelande som uppmärksammades av Nordfront.

Några veckor senare planerade en annan transperson en attack mot en skola i Colorado. I det fallet förhindrade polisen en tragedi. Båda amerikanerna var män som identifierar sig som kvinnor.

Överfall mot debattör

I början av månaden attackerades debattören och före detta elitsimmerskan Riley Gaines vid San Francisco State University, efter att ha hållit tal om att rädda kvinnosporterna från manliga deltagare.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Jag var mer tolerant mot dessa avvikare förr…men börjar dom som på fotona ovan är det mentalsjukhus direkt. Sådana skall inte vara lösa.
    Jag börjar känna att gränsen är nådd för vad jag orkar med om ; transvestiter , folk som blev utsatta för otrevligheter i läger under WWII , könsbytare , klimattjafs , män utklädda till fnask ..
    och eländet i Ukraina måste få ett slut . Låt landskapen närmast Ryssland bli en neutral zon. Helt utan militär. Då kan båda sidor dra sig ut utan att förlora prestigen alltför mycket.
    Zonen behöver en guvernör …dom inhemska politikerna är rena skojare allesammans—men på detta forum skulle man kunna hitta flera lämpliga krafter.
    Själv hjälper jag gärna guvernören med allt i allo sysslor , posthantering , ärenden , svara i tel , skriva ut brev …osv…

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter