Studie: ”Onormalt blod” hos Covid-vaccinerade patienter

Läkare i Italien har studerat blodet från patienter som fått hälsoproblem efter att ha vaccinerats mot Covid-19 och hittat främmande ämnen och hopklumpade blodkroppar långt efter vaccinationen, visar en ny studie.

De tre läkarna, som alla är kirurger – Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli, och Giampaolo Pisano – undersökte nyligen blod från 1 006 patienter med direkt observation under mikroskop, uppger Epoch Times.

Resultaten publicerades i den fackgranskade tidskriften International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research i augusti 2022. Tidskriften har tagit tydlig ställning mot mainstream-narrativet och de flesta av de artiklar som publiceras i den är kritiska mot de experimentella mRNA-vaccinen.

De italienska läkarna använde vanliga optiska mikroskop för att undersöka blodet hos patienter som drabbats av symptom efter att ha vaccinerats med Pfizers eller Modernas vaccin mot Covid-19, med en särskild teknik kallad dark field microscopic analysis. I sin 60 sidor långa studie konstaterar de att 94 procent av blodproverna visade aggregation av röda blodkroppar och närvaron av främmande partiklar av olika form och storlek en månad efter injektionen.

Hos tolv av patienterna hade de tillgång till blodprover som tagits före vaccinationen och dessa uppvisade ”helt normal hematologisk distribution” (alltså utan röda blodkroppar som klumpat ihop sig).

De 1 006 patienterna var i åldern 15 till 85, med en medelålder på 49 år. 426 var män och 580 kvinnor. 141 av dem fått en dos mRNA-vaccin, 453 hade fått två doser, och 412 tre doser.

Alla hade sökt läkarvård efter att ha fått vaccinerna, i genomsnitt en månad innan blodproverna togs, på grund av ett otal olika hälsoproblem. Det ska alltså noteras att det inte är 94 procent av alla som fått vaccinen som uppvisade onormalt blod, utan 94 procent av de som sökt vård för hälsoproblem efter vaccinationen.

Läkarna konstaterar i sin studie att de tittat på patienters blod under hela sina karriärer och aldrig sett något liknande.

”Fortsatta studier krävs för att avgöra den exakta naturen av de partiklar som återfanns i blodet och identifiera möjliga lösningar på de problem de orsakar”, skriver de.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter