Sublimering av den sexuella energin

Tänk rätt – bli framgångsrik – del 10

I den tionde delen av Napoleon Hill’s bästsäljare går Alexander och Tobbe igenom den kanske mest kontroversiella och omtalade av grundprinciperna: Den som handlar om ’sublimering’ eller ’sexuell omvandling’.

Varför lyckas så få män nå en skyhög nivå inom sina respektive områden och samtidigt behålla fokus och en outtröttlig energi över tid?

Och varför tenderar denna grupp män att ha en energi och utstrålning som få andra kan mäta sig med?

Detta menar författaren beror på att de har förmågan att både kontrollera och även kanalisera sin kraftiga sexuella energi och låta den få ett värdigt utlopp inom andra områden. Det är denna omvandling/kanalisering som flertalet framgångsrika män i historien har använt sig av för att kunna fokusera till 100 procent och bli bäst (eller bland de bästa) inom sina områden.

Kan det kanske vara därför som denna kraftiga drift och energi funnits där från första början och har så gjort genom mänsklighetens historia?

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Det finns en bok som heter ” Sexologins Tao ” författaren kommer jag inte ihåg namnet på men det var nånting i stil med John Chang. Hade den en gång , lånade ut den och den försvann. Sexologi är en av taoismens Har letat som en galning efter den i antikvariat och liknande men ej hittat den. DEN boken är fantastisk och beskriver allt ni pratat om här på ett väldigt lättförståeligt sätt och innehåller övningar för att kunna bibehålla och sublimera sexualiteten och den fysiska energin under lång tid i livet. Den beskriver även hur man kan stoppa sitt åldrande med speciella övningar. Det sistnämnda kräver hård diciplin men kanske funkar.
    P.S. googlade precis titeln och den fanns på bokbörsen!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter