”Sverige kan räddas – så gör vi!”

Journalisten och författaren Ingrid Carlqvist berättar om dokumentären State of Sweden på Svenska Bok- & Mediemässan den 20 Augusti. Filmen exponerar Sveriges mest djupgående problem och vilken väg Sverige måste ta i framtiden för att bli ett enat, homogent land igen.

Ingrid Carlqvist berättar om hur hon träffade skaparen, en svensk person som bor i USA. För 2 år sedan började de diskutera hur man skulle kunna ställa Sveriges politiker till svars, där man ganska snabbt insåg att det första steget måste vara att exponera dessa politikers gärningar inför världen, för att kunna skapa ett internationell tryck.

Det var då man beslutade sig för att sätta ihop en film. State of Sweden är en 12 timmar lång dokumentär som exponerar Sveriges mest djupgående problem med den massinvandring som skett under många år.

”Globalisterna känner ingen fosterlandskärlek. För dessa människor är jorden en enda stor lekplats att uttnyttja för att göra sig själva rikare och mäktigare”

Ingrid Carlqvist

Ingrid ser dock positivt på att det går att lägga om kursen och återskapa det homogena Sverige igen genom en fredlig massåtervandring.

– Alla förstår ju att det finns hundratusentals människor som bor här, men inte alls känner sig hemma. Personer som bor i ”utom kontroll-områdena” och inget har med Sverige att göra. Många pratar inte svenska, har inga svenska vänner, arbetar inte och tar inte del av svensk kultur. Dessa personer skulle bli mycket lyckligare av att återvända till sina hemländer. Men eftersom så många går på väldigt generösa bidrag, så kommer väldigt få återvandra självmant. Därför behöver man lägga om politiken”, säger Carlqvist.

Ta del av Ingrid Carlqvists lösningar i videon ovan!

State of Sweden finns att se här på Rumble

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter