Sveriges politiker är de verkliga landsförrädarna

Under den senaste tiden har det blivit mer än tydligt att Sveriges politiker är landsförrädare. Sveriges politiker ska vara lojala mot det svenska folket och stå bakom de lagar som Sveriges riksdag fattat beslut om. Det är deras förbannande skyldighet och det är något de med tydlighet visat att de inte gör. 

De senaste dagarna har Sverige lagt sig platt för påtryckningar från främmande makt, i detta fall Turkiet. Turkiet har tydligt visat att de inte respekterar de lagar och regler vi har genom att aktivt gå in och kräva att Sverige ska ändra sina yttrandefrihetslagar för att de ska godkänna regeringens ansökan om medlemskap i krigsalliansen Nato. 

För det första borde det ha varit en folkomröstning i frågan om anslutning till krigsalliansen Nato. Sverige har under lång tid varit alliansfria, det vill säga neutrala, vilket har givit oss en unik särställning i världen. Vi har åtnjutit ett stort förtroende internationellt för att vi stått neutrala. 

Nu har våra politiker på rekordkort tid övergett den linjen vilket bara det i sig själv är en skandal utan dess like. Det borde ha varit en folkomröstning i denna fråga. Hur det ens är möjligt att det inte blev det kan man fråga sig i ett land som påstår att all makt utgår ifrån folket? Sverige styrs inte av det svenska folket. Det styrs av mediahusen och inget annat. 

Och vilka äger media? Ja den frågan är inte så svår att svara på så det överlåter jag till dig som läsare att själv ta reda på om du inte redan visste det. Sverige befinner sig i fritt fall och det visar den senaste tidens händelser med tydlighet. En stark nation klarar av påfrestningar och tryck både inifrån och utifrån. Det gör inte Sverige och det har visat sig den senaste tiden. 

De senaste dagarna har ledande politiker, ledande folk inom kyrkan och polisen gått ut och försvarat Turkiets uppfattning om att man inte ska bränna koraner i stället för att försvara de svenska lagarna som säger att brännande av koranen och andra heliga skrifter är lagligt enligt vår svenska lag oavsett vad man tycker om det. Det fullständigt förkastligt hur våra styrande agerat. De har givit fegheten ett ansikte. 

Vi ser hur svaga svenska beslutsfattare böjer sig för en totalitär nation som Turkiet. Hur är det egentligen möjligt? Jo, det är möjligt för att vi har svaga, fega och hycklande män, för det är i huvudsak män, i viktiga beslutsfattande positioner i det svenska samhället. 

Om det fortsätter så här har vi snart inget kvar av det som vi en gång var så stolta över, ett Sverige med svenska värderingar. Fy säger jag, man skäms. Det finns egentligen bara en väg framåt och det är genom att ta tillbaka makten från våra politiker. De kan inte ens stå upp för vår demokrati och vår yttrandefrihet, det finaste vi har och anledningen till att hela världen vill komma till Sverige.

Nej svenska folket, nu är det dags att resa sig och slänga ut landsförrädarna ur vårt land. Och landsförrädarna är inte de invandrare som kommit hit från andra länder utan våra egna politiker som antingen aktivt deltar i förräderiet eller som sitter tysta och inte gör ett skit.

Ulf Kristerssons möte med Joe Biden i natt säger egentligen allt. Här sitter Kristersson med mössan i hand och tar tacksamt emot allt beröm han kan få av Biden i förhoppningen att Turkiets ledare Recep Tayyip Erdoğan ska ta intryck av detta. Erdoğan kan förmodligen inte bry sig mindre då han, trots hans många gånger sjuka åsikter, åtminstone är en man som har mod att stå upp för något.

Avslutningsvis så säger jag till er som svikit det svenska folket och håller på att sälja ut vår demokrati och vår yttrandefrihet. Vi glömmer aldrig och en dag ska ni ställas till svars för att ni svikit det svenska folket.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Ja ,Viktor …du har så rätt.

  För 20-30 år sedan hade jag kanske kunnat ” vända blad” om politikerna samfällt och mycket ödmjukt erkänt sina misstag och med gråten i halsen bett om förlåtelse.

  Men vid varje folklig protest ökas förtrycket — Och ökas anslagen till juridikfront , CRD , nätgranskare , expo ..och fan och hans moster…

  Att vi skall via skatter betalar för att folkförrädare sitter och scannar efter äldre ord för vissa grupper och att det sedan sitter polisdrumlar och utreder dessa ”brott” är oerhört provocerande.

  Jag är stolt över att i 40 år iaf försökt , stötta dom som försökt styra sverigeskutan rätt…

  så ;
  Jag ångrar ingenting -Jag glömmer aldrig – Jag förlåter aldrig .


  Skall det behövas ett WWIII innan svenska väljare tar sitt förnuft till fånga ??
  På DGS skriver Patrik Engellau om ” politikerväldet ” och så är det ….den politiska klassen är den nya adeln som förtrycker och suger ut folket.
  Tyvärr står dom flesta och bugar inför ” adeln” och är otroligt glada för små smulor. —

  Såg ni all uppståndelse och glädje i alla medier över att danstillstånd slopats ??
  Som om det skulle varit ngt att fira ???
  Varför frågade ingen de ansvariga varför det inte tagits bort för 20 år sedan ??
  Nä..folk är så glada och tacksamma för något helt naturligt…är dom glada att dom får steppa också ??

  Tala om ” slavmentalitet ” !!!

 2. I min bok var det ett uttalat krav från globalistmaffian att Sverige skulle gå med i Nato! Att på mindre än ett halvår gå från en 200-årig neutralitet till att gå med i en krigsorganisation – utan några som helst signaler till befolkningen – är fan inte klokt. Hultqvist ”deklaration” på hösten -22 om att ”under hans tid som försvarsminister skulle Sverige aldrig gå med i Nato”. Så mycket är en politikers ord värda!
  Hur kunde detta ske utan protester? Vi svenskar gjorde som vi alltid har gjort – finner oss i vad som helst som kommer från politikerhåll! Ett bedövat folk som tror att det ordnar sig nog. (S) – i första hand – har ju invaggat folket med sina falska dogmer under flera decennier. Ett märkligt folk och ett märkligt beslut. Inga protester – bara acceptans!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter