SwebbTV:s konferens stoppad av vänsterextremister

Den fria mediekanalen SwebbTV hade bokat in sig med drygt 300 gäster på en konferens med efterföljande middag på Sollidenrestaurangen på Skansen nästa lördag. Av en händelse fick de igår veta att restaurangen avbokat deras besök utan någon kommunikation med kunden själv. Bakom komplotten ligger den vänsterextrema stiftelsen Expo.

Konferensen och den efterföljande middagen som SwebbTV planerat i detalj med restauratören, blev igår avbokad av Sollidenrestaurangens ägarbolag Burgsviks Group AB. Men inte genom att de kontaktade kunden själv, utan SwebbTV:s vd Mikael Willgert fick igår genom en extern kanal, veta att restaurangen ville säga upp avtalet.

Varken Burgsviks Group eller Sollidenrestaurangens personal har därefter gått att nå, varken på telefon eller mail, berättar Mikael Willgert i Frihetsnytts intervju.

Framåt kvällen igår fick Willgert förklaringen på vad som hade orsakat avbokningen när han i en artikel i den vänsterextrema tidningen Expo kunde läsa rubriken ”SwebbTV avbokas – planerade konferens på Skansen”.

Bolaget Burgsviks Group AB är ett gammalt familjeföretag som äger bland annat vägrestaurang- och hotellkedjan Rasta. Willgert säger i Frihetsnytts intervju att han tror inte att ett sådant här beteende kommer att gynna deras verksamhet, då både många av deras besökare och personal är trogna SwebbTV-tittare.

Det är ett rent bedrägeri som Expo håller på med och lurar företagare.

Mikael Willgert

Mikael Willgert berättar vidare att de ska överväga att kräva skadestånd och att de förmodligen kommer att hitta en ny lokal för konferensen nästa lördag.

Det viktiga är nu att sprida informationen till olika företagare som exempelvis lokaluthyrare och restaurangverksamheter, att de inte ska gå på Expos ohederliga bedrägerier.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter