Swexit trendar på Twitter

Efter att ett dokument läckt från EU som visar att det finns planer på att chockhöja snuspriset har reaktionerna varit många. På sociala medier har flera användare uppmanat Sverige att lämna EU.

FrihetsNytt rapporterade igår om att EU har planer på att höja priset på snus till rekordhöga nivåer. Enligt förslaget skulle priset på lössnus höjas omkring 60 kronor och portionssnus omkring 34 kronor. Det dröjde inte länge förrän nästan alla medier hade rapporterat om den planerade chockhöjningen och reaktionerna från vanligt folk var stora.

Svenskar rasar på sociala medier

På sociala medier har användare rasat över nyheten att EU vill chockhöja snuspriset. Flera användare vill att Sverige ska lämna EU och ifrågasätter starkt vad Sverige egentligen tjänar på att vara med i unionen.

Vidare höjs även röster mot den överstatlighet som EU innebär där Sverige och svenskarna har allt mindre att säga till om i frågor som rör Sverige. Flera användare skriver även att de ångrar sin röst på ett inträde i EU och att de känner sig lurade.

Under hashtaggen #Swexit har Sveriges urträde ur den överstatliga organisationen EU återigen tagits upp på agendan.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter