Sydafrika: Ensam vit man slår tillbaka angripare

Det sprids en video som visar hur en ensam vit man framgångsrikt försvarar sig mot två svarta män som ger sig på honom.

Det är X/Twitter-kontot Anti White Watch (som sammanställer våld och trakasserier som riktas mot vita personer från icke-vita personer) som har återgett en video, som enligt uppgift ska vara från Sydafrika. Där får man se hur en vältränad vit man skickligt slår tillbaka två svarta män som attackerar honom.

Han är noga med att hålla avstånd till de båda och inte bli omringad och rör sig likt en van boxare, innan han sänker den ena med ett välriktat slag.

Sydafrika har blivit ökänt för det våld mot vita som etablissemanget accepterar, och ibland uppmuntrar. Flera våldsamma attacker mot farmare ute på landsbygden äger rum, många gånger med dödlig utgång. Av de som kommenterar videon, är det många som jublar över en vit person som slår tillbaka mot våldet.

Svarta åskådare hejar på den vite mannen

Flera av de svarta personer som bevittnar detta kommenterar det som händer. De verkar inte vara imponerade över attackerarnas bristande framgång mot den vite mannen, enligt en översättning som sammanställt vad som sägs. Dessa verkar jubla över att de två männen slås tillbaka och häcklar dem för att de inte lyckas besegra en ensam person.

Bland kommentarerna finns även svarta som fördömer det rasistiska våldet, som riktas mot en ensam vit man.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Syd Afrika är en häxkittel för vita. Mord , tortyr , stölder , sexövergrepp , förnedring , allt du kan tänka dig och mer till.

  Och här i Sverige ??Jo vänsterextrema expo bereds ett långt inslag i Kulturnyheterna där man orerar om ”nazistmusik” på nätet.
  expo har ” ställt frågor ” och fått som man vill i vissa fall . Men expo var långt ifrån nöjda.

  ALDRIG har det problematiserats att ” rappare” sprider hat och förhärligar , våld , knark ,rån , mord osv…

 2. TL hade en bra uppmaning tidigare : Vi vita (nationella ) måste hålla ihop bättre !!! Sluta med att leta fel på varandra .
  Ta oenigheter privat och inte i nätforum.
  Oväsentligheter som gamla släktingars bakgrund , gillar sex , hembränning för 20 år sedan , om någon kanske i sex föredrar att ” spela i samma lag ” , dömd för ”hmf & ohörsamhet , ett fyllebråk för 20 år sedan , fått fängelse för olaga demonstration ,etc…OVÄSENTLIGHETER när det verkligen ” brinner i knutarna ” !!

  Jesus sade :Låten barnen komma till mig !! Ricky säger : Må alla komma till Frihets Nytt och Mässan 7 okt .

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter