Tack vare Blågula Korset kunde barnfamilj äta sig mätt

Välgörenhetsorganisationen Blågula Korset hjälper utsatta svenskar som samhället vänder ryggen. Nu har ytterligare en barnfamilj fått hjälp så att de kan äta sig mätta.

Det svenska samhället vänder alltfler utsatta svenskar ryggen och prioriterar invandrargrupper framför de som byggt upp Sverige. Pensionärer, barnfamiljer och sjuka lämnas åt sitt öde. Med en kraftigt försämrad samhällsekonomi ökar antalet utsatta svenskar, som blir beroende av hjälp från sina medmänniskor.

Blågula Korset är en välgörenhetsorganisation som specifikt riktar in sig på att hjälpa utsatta svenskar. Frihetsnytt har tidigare skrivit om hemlöse 52-årige Nils och hans hund som fick hjälp med ett boende och om småbarnsmamman ”Karin” (som egentligen heter något annat) som fick hjälp med mat.

Nu har ännu en svensk barnfamilj fått hjälp i dessa svåra tider och tack vare stödet från Blågula Korset har de för ovanlighetens skull kunnat äta sig mätta.

De grupper av utsatta svenskar som Blågula Korset hjälper.
De grupper av utsatta svenskar som Blågula Korset hjälper.

Därför måste Blågula Korset få vårt stöd

Blågula Korset åtnjuter inga statliga stöd och deras arbete lyfts inte fram i vanlig etablissemangsmedia. Men deras arbete är oerhört viktigt.

Blågula Korsets verksamhet bygger helt och hållet på villkorslösa donationer och de volontärer som hjälper till. För att de ska fortsätta kunna hjälpa utsatta svenskar behöver de hjälp från människor som värdesätter deras arbete. Skänk en gåva till Blågula Korset på 123-118 54 95 eller LÄS HÄR för fler alternativ att bidra till verksamheten.

Kunde äta sig mätta

Thomas är en sjukskriven småbarnspappa, som haft svårt att få ekonomin och tillvaron att gå ihop. Han hörde av sig till Blågula Korset för att be om hjälp, när myndigheterna inte ställde upp.

Tack vare den hjälp han fick kunde familjen för ovanlighetens skull få ordentligt med mat på bordet, vilket framgår av tackmeddelandet som han skickade:

“Jag Thomas och min familj tackar Blågula Korset för att ni kunde göra det möjligt för oss att äta oss mätta denna vecka. Det för betyder väldigt mycket för oss. Många många kramar från oss. Med vänlig hälsning, Thomas med familj”

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter