Begärets betydelse för framgång

Tänk rätt – bli framgångsrik – del 1

I denna följetongs första del går Alexander Söderberg och Tobbe Larsson igenom den första grundprincipen av tretton ur Napoleon Hill’s bästsäljare ”Tänk rätt – bli framgångsrik”, vilket handlar om begäret.

Boken ”Tänk rätt – bli framgångsrik” anses vara den kanske bästa boken inom management-litteraturen som någonsin har skrivits och den klassas av många som en ’Bibel för framgång’. Detta då eftersom den tar upp tretton grundprinciper som alla framgångsrika personer har använt sig av under sina personliga resor mot toppen.

Därför inleds samtalet med en liten kort bakgrund om boken och dess författare för att därefter gå vidare till den första grundprincipen som är ”Det brinnande begäret”. Varför behöver man ha ett brinnande begär ifall man vill bli framgångsrik? Och vad skiljer det från en stark önskan eller förhoppning? Behöver man kanske leva sig in i framgången som om man redan vore där?

Detta är bara några av frågorna Tobbe och Alexander försöker besvara med hjälp av flertalet framgångsanekdoter som författaren använt sig av för att illustrera vikten av varje grundprincip.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter