Tobbe Larsson: Gör något istället för att prata!

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Att segra i frihetskampen kräver handling – inte ändlös analys

Vår tids stora utmaning är att sätta alla de som förstår att världen idag har mycket allvarliga problem i arbete. Problemet består i att en liten finanselit jobbar för att i praktiken skapa ett slaverisamhälle där friheterna tas ifrån folket och kvar blir bara en grå massa av viljelösa konsumenter.

Många tror att lösningen på detta hot mot mänskligheten i huvudsak ligger i att väcka fler, då tillräckligt många inte ska ha förstått allvaret i situationen. Detta är inte sant. Tillräckligt många har redan vaknat. Lösningen ligger i att sätta de som har vaknat i arbete för en samhällsförändring. Kan dessa människor sättas i arbete så räcker det flera gånger om för att rädda världen från dessa onda krafter.

Alla problem löses i fyra steg

  • Steg 1: Analysera problemet. Vad utgör problemet och hur uppstod det?
  • Steg 2: Diskutera lösningar på problemet.
  • Steg 3: Planera hur lösningen ska genomföras på bästa sätt.
  • Steg 4: Genomför den uppställda planen.

Frihetsrörelsen måste gå från problemanalys till handling

Denna allmänna beskrivning på hur man löser ett problem kan användas i en mängd olika situationer och även vad gäller de gigantiska problem i Sverige och Europa som uppstått som en konsekvens av globalisternas framfart. Tyvärr har frihetsrörelsen i mångt och mycket fastnat i analysfasen. Det är ett mycket tragiskt tillstånd som måste upphöra omgående. Vi måste bli mer handlingskraftiga.

Globalisterna är mer handlingskraftiga

Globalisterna drar fram och vi frihetsvänner står i nuläget nästan helt handfallna och bara observerar vid sidolinjerna. I och med att nästan all fri media enbart belyser problem och orsakerna till problemen så attraherar frihetsrörelsen en viss typ av människor. Oftast attraheras människor som älskar att diskutera och vältra sig i det negativa. En annan bieffekt av att endast koncentrera sig på det negativa – vilket faktiskt analysen till stor del innebär – är att det leder till defaitism. Det är dags att släppa sargen och komma in i matchen. Frihetsrörelsens potential är enorm och har sanningen och rätten på sin sida.

Fokusera på det positiva och resultaten kommer

Frihetsrörelsen måste börja att lyfta fram det positiva i mycket högre grad än vad som görs idag. Detta måste vara den huvudsakliga uppgiften för Frihetsnytt. Det görs bäst genom att påbörja arbetet med att diskutera lösningar. På så sätt attraherar vi rätt typ av människor. Handlingskraftiga människor som entrepenörer – så kallade ”doers”, de som gör saker och får saker att hända. Att ta steget vidare från problemanalys till att diskutera lösningar är absolut nödvändigt för att kunna bevara våra friheter och mångfalden av folk och kulturer i Europa.

Med ideal och handling ska vi återinföra ett välmående Sverige.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter