Tobbe Larsson om rasismsatsning: Det är SD:s ”förbannade plikt” att stå upp för svenskarna

Tobbe Larsson. Foto: Frihetsnytt
Tobbe Larsson. Foto: Frihetsnytt
Tobbe Larsson kommenterar nyheten om regeringens satsning mot rasism, det otydliga i att det inte framkommer om svenskarna omfattas av satsningen, samt varför Sverigedemokraterna inte driver på detta hårdare.

Tidigare under lördagen publicerade Frihetsnytt nyheten om att regeringen satsar ännu mer pengar på att bekämpa rasism. Det framkommer inte om även rasism mot svenskar omfattas av satsningen, trots att Sverigedemokraterna (SD) varit med om att godkänna detta.

Frihetsnytts politiske kommentator, Tobbe Larsson, kommenterar detta.

Vad handlar nyheten om?

Det handlar om att regeringen, med godkännande av SD, har fått igenom en ökning av resurserna avseende bekämpningen av rasism och främlingsfientlighet i olika former. Men vad Frihetsnytt inte har fått svar på är om det även inkluderar svenskarna.

Det är också oklart om Sverigedemokraterna har tryckt på regeringen i tillräckligt stor utsträckning kring den här frågan, som är avgörande för Sverigedemokraternas trovärdighet att stå bakom svenskarna och deras rättigheter och intressen. Man ska inte glömma att mycket av socialdemokraternas ständiga prat om ”rasism” är en halmgubbe, som har som syfte att dölja den rasism som svenskar utsätts för.

Vad är det centrala i den här nyheten?

Det centrala är egentligen att samtliga riksdagspartier, förutom Sverigedemokraterna, har stått bakom åsikten att svenskarna inte ska ses som en folkgrupp och därför kan man inte dömas för hets mot folkgrupp mot svenskar, vilket är ren och skär rasism och ingenting annat! En enda gång, mig veterligen, har frågan om hets mot folkgrupp prövats, avseende svenskar, i Norrköpings tingsrätt, men detta ledde inte till en fällande dom. Motiveringen var att svenskar visserligen omfattas av det straffrättsliga skyddet, men att uttalanden om en sådan grupp är bred och täcker en stor majoritetsgrupp av befolkningen.

Nu är det oklart om Sverigedemokraterna har drivit den här frågan i tillräckligt stor utsträckning och med tillräckligt stor kraft, för att de ska anses kunna leva upp till de krav man kan ställa på ett parti som ska företräda svenskarna i riksdagen.

Vilket ansvar har de då att driva detta?

De har ett enormt stort ansvar och tar de inte det ansvaret, så ska de ställas till svars för det. SD har fått sitt mandat av svenskarna för att företräda dem. För ingen har tagit upp rasismen mot svenskar, som finns i hela samhället, på bred front. De ska svara på detta och de ska driva frågan i riksdagen. Det är ingen som driver svenskarnas rättigheter där.

Vad borde Sverigedemokraterna göra?

De borde, betydligt kraftfullare, visa att de driver frågan om rasismen mot svenskar. De är alldeles för tysta och mjäkiga. De borde driva den här frågan, för den är av yttersta betydelse! Det är övergrepp av sällan skådat slag som pågår runtom i Sverige idag, genom bland annat överfall på svenska ungdomar, för att inte tala om alla våldtäkter mot svenska kvinnor och flickor, som många gånger är etniskt betingade. Och det här är något som är helt nedtystat.

Det här är en skandal utan dess like! Sverigedemokraterna borde prata om den här frågan varje dag, både i riksdagen och i sitt parti. För det här är en så pass stor skandal, så det är deras förbannade plikt, när en grupp blir så utsatt för rasism, som svenskarna blir!

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

  1. Det förvånar mig att SD inte kommit högre i opinionen…ca 20 % .

    Det brukar i fria medier förklaras med den massiva propagandan i SVT , TV4 , tidningar mm.

    Men JAG har aldrig påverkats det minsta …….jag ser ju resultatet av den förda politiken på alla områden…

    Varför ser inte fler än 20 % igenom lögnerna ?? 🤔

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter