Tobbe Larsson: Vi behöver en revolution!

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Frihets- och Sverigevännen Tobbe Larsson, som kämpat för yttrandefrihet och ett bättre Sverige i 30 år talade på senaste Svenska Bok- & Mediemässan om vad vi alla måste göra för att vända utvecklingen.

– Alla som sitter här vet att Sverige befinner sig i en mycket allvarlig situation och det är inte bara Sverige. Det är faktiskt hela Europa och man skulle också kunna säga hela världen. Det är någonting som har hänt de senaste 20-40 åren – jag fyller 53 år och jag har sett hur mitt land har gått utför totalt. Jag känner inte igen Sverige. Jag känner inte heller igen Europa.

– Det finns en liten finanselit där uppe som styr samhällena i en riktning som är helt oacceptabel. De tar bort vår yttrandefrihet och försöker förstöra och nedmontera våra frihetsvärden – alltifrån demonstrationsfriheten, mötesfriheten och massor med andra friheter.

– Varför befinner vi oss i den här situationen? För att vi har varit alldeles för lata och inte gjort någonting. Ska man kunna förändra en situation måste man också konstatera vad orsaken är. Och orsaken är inte bara finanselitens ondsinta planer, utan det är också vår egen overksamhet. Det handlar om att vi själva måste ta tag i den här situationen och förändra den. Det kräver att vi faktiskt gör mer än att bara sitter framför nätet och tittar på allt det missnöje som presenteras. Vi måste också aktivt själva gå ut och göra någonting.

Vi måste bjuda motstånd – du, jag och alla andra svenskar

– Det handlar om att bidra med pengar, vara med på demonstrationer, starta intresseorganisationer – det handlar om att göra motstånd. För finanseliten idag håller på att bygga en form av globalt slaverisamhälle och vi såg det verkligen i samband med coronapandemin. Jag var inte speciellt kunnig i början om vad coronapandemin egentligen innebar, men det jag såg var att människor med andra åsikter än de som makten hade, inte fick komma till tals. Och jag såg hur fort man kunde stänga av våra självklara demokratiska fri- och rättigheter. Plötsligt fick man inte vara ute på gatan och demonstrera som tidigare hade varit en självklarhet.

– Det vi måste göra är att skapa en plattform för det fria ordet och det tycker jag att bokmässan är en början på. Många pratar om att vi vill ha en stor samhällsförändring. Man skulle egentligen kunna säga att vi behöver en revolution – en fredlig revolution. Därför att som samhället ser ut idag så är det hundratusentals, ja kanske miljontals människor, som faktiskt lider som en konsekvens av vad finanseliten gör. Då måste vi få till en folklig resning – det finns inget annat alternativ, annars kommer det Sverige som vi känner idag, det Europa som vi känner, vara totalt utplånat om 20-30 år. Det är vårt ansvar, mitt och ert och alla andra svenskars och européers ansvar, att sätta sig upp mot den här globala eliten som försöker ta ifrån oss våra fri- och rättigheter.

– Det händer någonting nu – jag känner det. Bokmässan är bara ett av många tecken i tiden på att folk börjar tröttna på höga energipriser, höga bensinpriser, att bli rånade och utblottade år efter år och se att samhället försämras hela tiden. Det kanske är nödvändigt nu att vi kastas in i en depression/lågkonjunktur, det kanske är det som kommer tvinga svensken och europén att ta den där knutna näven ur fickan och börja agera på riktigt.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter