Tobbe Larsson – Vintertal om revolutionen

Här kommer mitt vintertal. Det är ett tal där jag kommer ta upp en sak som jag har bävat för att ta upp under många år men nu måste jag göra det. Det politiska systemet, parlamentarismen är kapad av globalister och alla illusioner om att vi har en demokrati är falska.

Vi kan inte rösta oss till en förändring, det är en illusion som skapats av globalisterna, världens rikaste människor i syfte att få oss att tro att vi kan åstadkomma förändringar genom fria val.

Allt prat om att det är vi som styr är strunt. De vill få oss att tro att vi styr, att vi är ansvariga för denna utveckling genom de fria valen och demokratin men det är inte sant för det är i själva verket de som styr och har kapat demokratin sen många år tillbaka.

Vi folket kan genomföra en fredlig revolution

De vill bara få oss att sitta still i båten för de vet att om vi fattar att vi är många fler än de, och sätter oss upp emot dem så skulle räcka med att 5 procent vaknar upp och går ut och säger stopp så kommer vi att ta makten ifrån dem på nolltid.

Vår numerär är vår största styrka och vårt triumfkort. Det är därför de låtsas som det är vi som styr och att vi lever i en demokrati. Demokratin är död, yttrandefriheten är död, återinför demokratin åt folket.

Så nu till det jag bävat för att säga. Jag tror att det enda verktyget vi har och som faktiskt skulle fungera för att få en bra värld igen är att genomföra en världsomfattande internationell revolution för att stoppa globalisternas försök att krossa demokratin och yttrandefriheten och införa världens genom tiderna första världsdiktatur.

Vi måste enas från vänster till höger oavsett bakgrund

Vi måste genom revolutionen ena oss mot globalismen från vänster till höger, oavsett etnisk tillhörighet, politisk tillhörighet, oavsett om du är man eller kvinna. Vi måste samla oss mot de som försöker skapa den eviga världsdikaturen.

Nu har jag kämpat en stor del av mitt 54 åriga liv för att få till stånd en förändring av samhället, totalt 35 år faktiskt.  Det har varit utmanade, det har varit roligt, det har varit jobbigt men det är inget jag ångrar. Men om man ska titta på resultaten av mitt och alla andras gräsrötters arbete under alla dessa år så är det magert.

Vi har visserligen väckt upp en del människor, ganska många faktiskt.  Genom våra flygblad, klistermärken demonstrationer och andra aktioner. Vi har fått människor att rösta annorlunda. Så vårt arbete har gett visst resultat men några större politiska förändringar har vi inte fått speciellt inte om vi tittar på de timmar vi lagt ned.

Striden står mellan globalismen och antiglobalismen

De verkliga förändringarna i samhället för vår sak har skett när rika människor med stort kapital har gått in och satsat på en förändring. Två bra exempel är Donald Trump och Elon Musk som genom sitt arbete snabbt kunnat åstadkomma en förändring. Donald Trump genom sitt politiska arbete inom republikanerna och Elon Musk genom bland annat sitt övertagande av Twitter.

Tittar man på Sverige, så har det blivit sämre, rejält mycket sämre både ekonomiskt och socialt. Sverige har blivit lite av ett nytt vilda västen, ett modern vilda västern skulle man kunna säga. Inget funkar och det är totalt kaos, de kriminella styr och politikerna bara pratar och pratar och säger massa vackra och fina saker som aldrig leder någonstans.

De rika bestämmer den politiska kartan

Min slutsats är de som har pengarna bestämmer hur den politiska kartan ska se ut, så är det bara. Allt prat om att vi lever i en demokrati är påhitt för att folket ska tro att makten finns hos dem. Allt för att folket ska hålla sig lugna.

Makten finns som sagt hos de som har pengarna och de äger media och alla andra opinionsbildande organ. Alternativmedia utgör naturligtvis ett undantag men i detta sammanhang ett mycket litet sådant. Problemet hade varit mindre om globalisterna hade bedrivit en politik som faktiskt hade varit bra för folket men det gör de inte. Globalisternas politik som de genomför genom styrda och köpta politiker innebär i praktiken en utsugning av vanligt folk.

Samhället är som sagt i princip i fritt förfall och det märker de flesta inte förrän man drabbas på något sätt själv dvs när man blir sjuk eller blir utsatt för våld eller annan typ av kriminalitet. Först då märker man att systemet inte fungerar.

Alla partier blir förr eller senare köpta

Då tänker många att våra politiker skulle kunna få till stånd en förändring om vi medborgare bara trycker på dem lite, pressar dem lite, genom exempelvis olika typer av reformer. Nej det är en illusion. Våra folkvalda är köpta av makten. De jobbar inte längre för sina respektive folk. Och det gäller SD också. Kolla hur snabbt lobbyisterna köpte SD när det gäller Natofrågan och alla andra viktiga och avgörande frågor.

Det var länge sen våra politiker jobbade för sina folk. Dessutom är situationen allvarlig och om vi inte gör något nu kommer ännu fler få lida på grund av globalisternas vanstyre. Folk kommer att dö i massor och världen kommer att bli en världsdikatur. Den första av sitt slag i världen. Styrd av globalister som styr genom NGO:er och riskkapitalistföretag som Blackrock och Vanguard. 

Min slutsats är helt enkelt att vi inte kan förändra situationen genom att gå den parlamentariska vägen. Vi måste genomföra en revolution. En fredlig folklig revolution.

Detta innebär en revolution

Innan vi fortsätter att prata om detta begrepp så måste vi definiera detta väldigt laddade begrepp.  En revolution är en fullständig omdaning av ett lands politiska, ekonomiska och sociala system.

Revolutioner kan indelas i två huvudkategorier: ekonomiska revolutioner och politiska revolutioner. De kan ske samtidigt eller med visst mellanrum och de påverkar ofta varandra. En revolution kan genomföras fredligt (exempelvis sammetsrevolutionen) eller med våldsmetoder.

Gränsen mellan revolution och statskupp är inte absolut. En förutsättning för att ett maktövertagande ska kunna kallas revolutionärt, är att maktövertagandet ska ske med brett folkligt stöd. Maktövertagande sker alltså inte genom politiska val. Språkbruket har också förändrats över tid. Gustav III:s statsvälvning betecknades exempelvis av sin samtid som en revolution men kallas numera en statskupp.

Enligt en beräkning från 2006, hade 56 större revolutioner inträffat i världen under de senaste 400 åren, revolutioner vilka gällt politiskt styrelseskick eller ekonomiskt system. 46 av dem ägde rum under 1900-talet. Av dessa var fem liberala, åtta anarkistiska och 33 socialistiska.

En fredlig revolution det bästa sättet om vi vill stoppa globalisterna

Nu kan man fråga sig varför vi ska förespråka en politisk revolution. Jo därför att det politiska systemet är riggat och korrupt och att det inte längre fungerar. Det är endast en chimär att vi kan rösta oss ur det här. Politikerna är köpta, systemet i grunden är korrupt. Vi behöver en fredlig revolution, en omvälvande samhällsförändring. Ingenting fungerar längre. Vi behöver stora genomgripande förändringar som inte är möjliga att genomföra med de politiker som sitter i makten idag.

Det är bara kolla runt omkring dig i samhället. Vi har fått en massa pappersvändare som inte gör annat än att vända papper. De gör ingen nytta längre. Vill du få något gjort får man anlita privata aktörer som hjälper en. Privatskolor, privat sjukvård, privat skydd osv. Samhället har kollapsat men ingen vågar säga det öppet. När höga politiker som vår justitieminister går ut öppet och säger att samhället inte längre kan skydda medborgarna då har vi verkligen ett gigantiskt problem.

När makten i stället för att stoppa brottslingarna gör allt för att stoppa folket från att stoppa brottslingarna. Makten är mer angelägna om att stoppa folk från att starta medborgargarden och uthänga ut pedofiler än att stoppa brottsligheten. Vi måste börja tala om revolutionen som en vision, som ett mål därframme där vi ställer våra beslutsfattare inför rätta. Där vi tar ut våra riksdagsmän ur riksdagen och ställer dem till svars för vad de gjort.

Våra beslutsfattare måste ställas till svars

De har behandlat sina medborgare fruktansvärt illa. De gamla, våra barn, våra sjuka och alla andra både utsatta grupper men också vanliga hårt arbetande svenskar. De har förvandlat ett av världens bästa samhällen till något riktigt dåligt. De borde skämmas. Vi måste ställa dem inför rätta och vi kan inte få en förändring på annat sätt än genom en fredlig revolution.

Samtliga beslutsfattare måste bytas ut och samhället måste genomgå en grundläggande förändring på alla plan. Allt det sjuka och dåliga måste bort i form av korruption, kriminalitet, myndighetsmissbruk och maktmissbruk och det goda måste in i form av ansvarstagande, goda ideal, rimliga villkor för Sveriges ryggrad dvs småföretagarna.

Därför vill jag att vi startar en rörelse som har revolutionen som mål och vision. En rörelse där män, kvinnor från vänster till höger enar sig för att krossa globalisternas makt och gisslan på den svenska demokratin. Ned med Wallenberg, ned med Bonnier, ned med Claes Schwab och George Soros.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. ”Vad bör göras?”, Vladimir Illich Lenin.
  Jag hör en Lenin, wannabe.
  Vad är en ”revolution”. Vad är en statskupp?
  Hur kan en revolution/statskupp vara ”fredlig”? Bara om den gamla regimen ger sig utan strid kan det vara oblodigt. Det är ändå en fråga om våldsdemonstration.
  De som ställde upp för Lenin trodde säkert att de kämpade för rättvisa, ändå gick det riktigt, riktigt illa.
  Jag förstår känslan av desperation, tro mig!
  Men det hade varit klokt att tänka ett varv till.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

Svenskar uppfattas som svenskar

00:14:00
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter