Fd kommunjuristen Tommy Ulmnäs: De är landsförrädare allihopa!

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Tommy Ulmnäs har arbetat som kommunjurist och kommundirektör under 35 år. Han har också varit ordförande för Moderaterna i Leksand, så erfarenheten av byråkratin och politiken är gedigen. Han är även författare till fyra böcker som beskriver samhällets förfall och han ska här berätta om den senaste med titeln ”Lösningen”.

Tommy, vill du bara till att börja med kommentera den Novus-undersökning som publicerades i förra veckan som visar att så mycket som 40 % av socialdemokrater och miljöpartister vill förbjuda så kallat ”kränkande demonstrationer”. Vad tycker du om den utvecklingen?

Det är en mycket farlig utveckling för då rubbar vi innehållet i en av våra viktigaste grundlagar, men jag kan förstå att de vill ändra det eftersom detta är resultatet av det Sverige de själva har skapat, svarar Tommy.

Svensken är inte fri längre och har tappat känslan för vad som är rätt och riktigt.

Tommy Ulmnäs

I sin bok ”Lösningen” vill Tommy Ulmnäs inspirera svensken att börja tänka i andra banor eftersom han anser att vi blivit manipulerade och indoktrinerade till att bli andra varelser än vi var tänkta att vara. Svensken är inte fri längre och har tappat känslan för vad som är rätt och riktigt. Moral och etik är borta, anser Tommy.

Först skolan

Han ser att skolan är ett stort problemområde och vill återföra ordning och reda där. EU, svenskt jordbruk, självförsörjningen, infrastrukturen och försvaret är ytterligare stora problemområden, säger han. Att många människor går utan sysselsättning och centraliseringen av myndigheter till Stockholm är även dessa områden som han tar upp i boken.

Vad tror du det beror på att missbruk av makt och skattemedel inte får några konsekvenser i Sverige?

– Det går inte att utkräva något ansvar längre för att tjänstemannaansvaret togs bort 1976. Det var meningen för att folk inte skulle ha möjlighet att klaga på vad myndigheter gjorde, som tidigare.

Tommy förklarar att man avsiktligt har skapat ett Moment 22, genom att vi inte heller har något ministerstyre i landet. Det innebär att det finns ingen som har något ansvar och det finns ingen som tar något ansvar. I ett sådant system är makthavarna skyddade från medborgarnas krav. Han vill ta ifrån politikerna den makten genom att inrätta en författningsdomstol så att de som begått oegentligheter kan åtalas.

De är landsförrädare allihopa som har skapat det här samhället.

Tommy Ulmnäs

Lösningar

Som namnet på hans bok antyder är Tommy Ulmnäs framförallt intresserad av lösningar. Han vill se att se till att människor som kommit till vårt land måste arbeta med att exempelvis bygga upp infrastrukturen och starta jordbruk. Departement och myndigheter vill han utlokalisera till hela landet. De tekniska lösningarna finns ju och det ger bättre perspektiv att alla beslutsfattare inte sitter mitt inne i Stockholm, hävdar han. Infrastrukturen som är raserad måste återuppbyggas och försvaret ska byggas upp genom allmän värnplikt, inte bara för ett fåtal utvalda som är fallet idag.

Allt görs enligt en agenda

– Allt som har gjorts i det här landet de senaste 50 åren finns det en agenda bakom.

Vidare anser Tommy att endast de med ”rätt” åsikter har yttrandefrihet i Sverige. Vi lever i en massmediediktatur som dikterar vad svenskarna får tycka och inte, säger han. Journalister kan bete sig nästan hur som helst och blir väldigt sällan åtalade för det. Vi måste ändra på detta.

– De är landsförrädare allihopa som har skapat det här samhället. De har gjort 1000 gånger mer skada än spionera Wennerström och Bergling.

Vi får inte vara rädda för att stå för våra åsikter, säger Tommy. Svensken är livrädd för att bli kallad rasist idag, men vi måste våga stå upp och säga vad vi tycker.

Köp Tommys böcker här!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Kommentarsfältet är stängt

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter