Trafikkaos i Stockholm – hundratals busslinjer inställda

Snöovädret har ställt till med stora trafiksvårigheter. I Stockholm har det gjort att ett stort antal bussar ställts in.

Snökaoset fortsätter på sina håll i Sverige, med avstängda vägar och inställd kommunaltrafik. I Stockholm har hundratals busslinjer ställts in och folk rekommenderas att jobba hemifrån, rapporterar SVT.

Alla bussar i Nacka, Värmdö, Huddinge, Botkyrka och Söderort har ställts in. Enligt Cleas Keisu, presstalesperson på SL, har även tvärbanan och tunnelbanan drabbats av förseningar. Den främsta orsaken är, för tvärbanans del, att bilar fastnat på spåren vid övergångar. Därför uppmanas folk i möjligaste mån att jobba hemifrån.

Fortfarande råder en orange vädervarning för Stockholm, enligt SMHI, men under torsdagen råder inte längre någon vädervarning för huvudstaden.

Enligt SVT:s meteorolog Marcus Sjöstedt kommer snövädret hålla på fram till lunch, för att därefter lugna ned sig under eftermiddagen.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Oavsett väder är Stockholm överbefolkat . Kommunikationerna är beräknande för ca hälften av de som nu bor i Sthlm-området.
    Folk med udda och knasiga ideer lämnar sina hem i t.e.x Åmål , Säffle och Ystad och drar till Sth där dom hittar likasinnade ;, transkvinnor , hbtql , antirasister , genustokar , miljömuppar osv.osv…
    Jag skulle önska mig en utflyttning från Sth av statlig och privat verksamhet så vi kom ner i ca 1 milj.
    Alla dessa obehagliga gäng skall givetvis sändas hem tillsammans med sin familj och klan. Adjöss !! Hasta la vista !! Adios !!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter