Trolöshet mot huvudman är landsförräderi

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
När någon skadar sin huvudman ekonomiskt, sakligt och med likgiltighetsuppsåt att skada kallas det trolöshet mot huvudman. Den svenskfientlighet som sedan länge, låt vara inofficiellt, understötts av de vänsterpolitiker och liberaler som haft makten i Sverige är inget annat än landsförräderi mot svenska folket.

Det är landsförräderi de ägnat sig åt

När det sägs att vårt försvar mot främmande makt endast är ett ”särintresse” som måste berövas det mesta av sina ekonomiska resurser, är det inget annat än landsförräderi. Vår nuvarande ÖB, Micael Bydén, nämner lite försiktigt på årets Folk och Försvar i Sälen, att ”det i efterhand är uppenbart att vi tog nedrustningen för långt”. Ett uttalande som han aldrig skulle ha fört fram då den gamla vänstermaffian styrde vårt land. När det sägs att ett av världens bästa skolsystem ska skrotas och överföras till kommunpolitiker att sköta, är det också ett medvetet sabotage och landsförräderi mot kommande generationer som berövades möjligheterna att förkovra sig i ett renodlat kunskapsorienterat skolsystem.

När våra beredskapslager skrotades och såldes ut för en grynvälling till påstådda hjälpbehövande i andra länder med katastrofala följder för Sveriges egen befolkning så är det också landsförräderi. När de maktfullkomliga vänsterpolitiker som styrt oss i många decennier, medvetet trasat sönder vår energiförsörjning genom att lägga ner våra kärnkraftverk och göra oss helt beroende av andra länders krafttillgångar, så är det ännu ett exempel på renodlad trolöshet mot huvudman, det vill säga landsförräderi.

När utvalda sabotörer sändes ut till Sveriges alla småbönder och inbillade dem att deras arbete inte var lönsamt och därför måste läggas ned, samtidigt som Sverige lämnade över hela sin egen beslutanderätt över vårt lands jordbruk till EU, så är detta ett mycket stort svek mot svenska folket, alltså landsförräderi. Vi är idag endast till 30 procent självförsörjande med livsmedel.

Följderna av att ha skrotat självförsörjningen

Beatrice Ask som ingick i den förra moderatledda regeringen och som nu finns anlitad hos Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), har visat på följderna av det vansinniga att avhända oss vår förmåga att själva producera våra livsmedel.

Vid allvarliga störningar i transportleden av livsmedel från andra länder till Sverige dröjer det max en vecka innan stockholmarna är utan mat, hyllorna i livsmedelsbutikerna kommer att gapa tomma. Lägger vi sedan till att EU nu sägs ska bestämma i vilka områden i Sverige som det ska tillåtas att bruka vår jord, är situationens allvar uppenbar för alla sansade medborgare i vårt land –  katastrof! Svenskfientligheten som råder i Sverige är gränslös. På alla områden har vår politiska maktelit, företrädesvis representerad av vänsterpolitiker, gjort allt för att trasa sönder Sverige i alla avseenden. Nu ser vi resultatet av denna idioti i dess fulla vidd.

Lantbruk en av lösningarna

Det talas om att vi har så många arbetslösa i Sverige, dels de som vill arbeta men som inte får några arbeten därför att det, i allt större utsträckning krävs datorkunskap och fullgod gymnasieutbildning, för snart sagt alla yrken. Många har inte de efterfrågade färdigheterna.

Den andra gruppen som inte finns på arbetsmarknaden och som blir allt större för var dag som går, är de som inte vill arbeta och som under långa tider tillåts att ha den inställningen och som lever gott på alla bidrag som Sverige beredvilligt öser över dem.

Det har vid flera tillfällen framskymtat idéer om att Sverige skulle ge invandrare till Sverige möjlighet att bedriva jordbruk. En mycket bra idé som dock kräver att vi omgående går ur EU som stoppar de flesta försök att bedriva jordbruk i vårt land. Om nu inte svensken längre vill arbeta med sina händer i ett jordbruk och det är svårt att förvärva ett sådant ställe kan man lösa det med att staten går in och löser ut mängder av områden som idag ligger för fäfot. Därefter skapar man i mycket stor utsträckning lantbruksskolor runt om i hela Sverige för snabbutbildning av nya lantbrukare.

För att inga inhemska svenskar ska bli avundsjuka på de nya lantbrukarna så får de bara arrendera de jordbruk som kan skapas av staten enligt den nya modellen och såväl de inhemska bönderna som de nya ska få garantier för att deras produkter köps till vettiga priser. Om överskott uppstår köper staten dem och för dem till de nya beredskapslager som återuppförs.

Tänka i andra banor

Denna lösning på ett jättestort arbetslöshetsproblem är miljontals gånger bättre än att vi fortsätter att betala ut miljarder i bidrag till folk som inte gör ett skit. Någon kanske tycker att mina förslag i sistnämnda hänseende liknar kommunism, låt så vara, men det finns bara radikala vägar att gå om vi ska ta Sverige ur den förlamning som nu håller på att förgöra oss. Inga kor kan vara heliga i den situation som vårt land nu befinner sig i. Är vi inte beredda att tänka i andra banor kommer vi inte en millimeter på väg med att lösa Sveriges katastrofala situation.

Lärlingar, yrkesskolor och arbetare

Systemet med lärlingar på alla områden måste återinföras. Yrkesskolor måste återuppstå som en väl förankrad institution i folks medvetande. En gedigen yrkesutbildning och lärlingsplats ska alltid i slutänden ge ett välbetalt arbete och höjas med sin status så att yrkesarbetare återfår sin yrkesstolthet. Vi måste vänja oss vid att se stolta järnvägsbyggare, bostadsbyggare, vägbyggare och alla former av hantverkare, arbetare som med sina händer skapar ett nytt Sverige.

Genom att höja statusen på de vi så länge kallat för arbetare, kommer arbetslösheten i Sverige bli avsevärt mindre och vårt land åter blomstra. Vi måste visa de ungdomar som idag känner hopplöshet inför det mesta och som därigenom är lätta offer för de kriminella nätverken, att det finns outtömliga sätt att få vara med och skapa någonting stort som många generationer kommer att ha glädje av. 

Det är djupt tragiskt att den politiska vänstermaffian som styrt oss så länge nedvärderat den svenska arbetaren totalt och krävt att en massa teoretiska färdigheter ska uppfyllas för att få ett hederligt fysiskt arbete. Datornördar och pappersvändare har inte byggt Sverige och kommer heller aldrig att göra det. Hundratals mil landsväg och järnväg väntar på att uppföras och den skaparglädje som i detta växer fram, hos de som är med och bygger framtidens Sverige, kommer med visshet att få mängder av unga att överge den destruktiva bana de nu befinner sig i. Ett hederligt kroppsarbete där man är trött efter dagens värv kommer att ge en stolthetskänsla hos den enskilde som är oerhört mycket bättre än det som nu styr så många unga.

Många kärnkraftverk måste nu muras upp igen. Massor av beredskapslager måste nu återuppstå. Många regementen måste snabbt återskapas med mängder av byggnationer och behov av såväl militär som civil fotpersonal. Alla flygfält som nedlagts måste återuppbyggas av svenska arbetare och hantverkare av alla slag. Det finns således miljontals arbetstillfällen. Det enda det hela handlar om är inte vad det kostar – endast viljan styr vad som är möjligt.

Skribent: Tommy Ulmnäs
Författare, jurist och f.d. kommundirektör

Köp Tommys böcker här!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter