Trons betydelse för att uppnå dina mål

Tänk rätt – bli framgångsrik – del 2

I denna följetongs andra del går Alexander Söderberg och Tobbe Larsson igenom den andra grundprincipen av tretton ur Napoleon Hill’s bästsäljare ”Tänk rätt – bli framgångsrik” vilket handlar om tro.

Vad innebär egentligen tro och vad är det som skiljer en stark tro från en svag?

Det kanske är så att en stark tro är mer av en stark känsla som behöver kompletteras av ett starkt begär och visioner. En känsla av att det är möjligt och att man delvis, mentalt åtminstone, redan befinner sig där.

Varför är den starka tron så nödvändig ifall man vill bli framgångsrik? Borde det inte räcka med ett väldigt starkt begär kombinerat med lite handlingskraft?

Det finns många exempel där en stark tro hos en, eller ett fåtal individer är det som har tänt gnistan hos miljontals anhängare och fått till skott stora förändringar. Det kanske är just den som behövs om man inte bara vill se utan även vara med och skapa en betydande förändring i samhället.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter