Trump deltar på patriotisk sång med fångar

Mannen som aldrig slutar överraska, Donald Trump, har deltagit på en sång med en fångkör. Låten som släpptes igår heter Justice for All och utstrålar äkta patriotism och kämparglöd.

Den förre amerikanske presidenten Donald J Trump har sedan upploppen mot Capitol Hill i Washington, den 6 januari 2021, hävdat att hans anhängare har blivit illa behandlade i efterdyningarna av attacken. Nu vill han kompensera dem genom att delta i en sång tillsammans med de 20 fångar som varje kväll i fängelset sjunger nationalsången och som bildat kören ”J6 Prison Choir” (6 januari fängelsekör), skriver Forbes.

Capitol Hill den 6 januari 2021. Foto: Wikipedia/ TapTheForwardAssist

Trohetsed och nationalsång

Steve Bannon. Foto: Wikipedia/ Gage Skidmore

Låten vid namn Justice for All (sv. Rättvisa för alla), släpptes igår fredag och innehåller tal från den förre presidenten och vacker körsång med manliga röster från fångkören. Premiären var i Steve Bannons, Trumps tidigare chefsstrateg, podcast. I låten kan man höra Trump recitera trohetseden medan kören framför nationalsången The Star-Spangled Banner. I slutet skanderar kören ”USA! USA! USA”, på ett sant patriotisk sätt.

Trump spelade in sin recitation av trohetseden i sitt hem Mar-a-Lago i Florida för ett par veckor sedan, specifikt för det här tillfället. Fångarna spelades in över en fängelsetelefon för ungefär en månad sedan. Låten ska enligt uppgift ha producerats av en stor skivproducent vars namn inte avslöjats.

Ursprungligen hade ett annat projekt diskuterats med fångarna men när Trump hörde talas om planen bad den tidigare presidenten om att få vara direkt involverad.

Vinsten går till fångarnas familjer

Vinsten från sången kommer att komma de familjer till godo vars familjemedlemmar nu sitter fängslade till följd av attacken mot Capitol Hill. Mottagarna kommer att granskas för säkerställa att intäkterna inte går till familjer som har angripit en polisman.

Trump ska enligt planerna framträda offentligt på lördag eftermiddag, amerikansk tid, och hålla ett tal vid Conservative Political Action Conference i en förort till Washington. Det kan bli ett ypperligt tillfälle att premiärspela låten vid ett live-framträdande.

Sången finns på Apple Music, YouTube och Spotify.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Jag minns Jake Angeli , mannen med den roliga mössan med vikingahorn .Jake sitter fortfarande fängslad , för sin fredliga icke-våld protest .
    Hade Jake varit icke-vit och protesterat mot Trump hade Jake hyllats över hela världen och fått Nobels fredspris , Olof Palmepriset , Leninpriset , Tyst minut i Sveriges Riksdag ..och fan och dennes mosters alla tänkbara hyllningar …

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter