Trump: 10 nya städer, höjd levnadsstandard och flygande bilar

USA:s förre president Donald Trump tar i på allvar i sin nya valfilm. Med häpnadsväckande vallöften och en extremt positiv framtidssyn distanserar sig Trump från den politiska debattens identitetskäbbel och problemvård. Med Trump som ledare ska amerikanerna bli både fler och rikare – eftersom det som har gjorts förr kan göras igen.

I sitt nya valtal fokuserar Donald Trump på industriell expansion och framgångsrika familjer – med många barn. Därmed går presidentkandidaten på kollisionskurs med den sittande elitens dystopiska framtidsvisioner, där framtidens man framträder som en androgyn, egendomslös, insektsätande, harmlös medelmåtta utan egen vilja.

Donald Trump, som räknar med att demokraterna ställer upp en vek och korrumperad motståndare, vill uppenbarligen göra valrörelsen till en fråga lika mycket om vem väljaren är och vill bli, som vad väljaren vill ha.

Donalds Trumps valfilm, i skrivande stund omöjlig att hitta på YouTube men fanns på Rumble

Nybyggen på statlig mark

I sitt videotal av igår lovade den nygamle presidentkandidaten en högre levnasstandard för hårt arbetande amerikaner. Bland annat lovar han i filmen att ställa statligt ägd mark till förfogande för att grunda ”upp till tio nya städer”, så kallade frihetsstäder. På denna mark ska unga familjer kunna bygga sina egna hus – och flyga till jobbet. Det pågår nämligen, som Trump påpekar, många utvecklingsprojekt för elektriska helikoptrar för personligt bruk. Trump anser att amerikansk industri, som för 100 år sedan gjorde sig till marknadsledande på bilmarknaden, nu ska bli marknadsledare i nästa våg av personliga fordon.

Skyddstullar ger möjligheter

Med hjälp av SNMI, Strategic National Manufacturing Strategy, ska avfolkningsbygder åter blomstra – eftersom amerikansk industri ska expandera för att tillverka det ”vi inte importerar från Kina”.

Strategin går ut på att tullbelägga onödig import, stoppa onödig invandring och på detta sätt skapa den brist på arbetskraft som borgar för en positiv löneutveckling och högre levnadsstandard för arbetarklassen. Att Trump samtidigt ska sänka levnadskostnaderna är ett löfte som enligt bedömare fordrar en mer detaljerad förklaring.

Långsiktiga mål

Trumps ekonomiska mål är att unga familjer, liksom för 50 år sedan, ska ha råd att köpa en ny bil och bygga ett eget hus. Med hjälp av optimism och framåtanda, kombinerad med en ”barnbonus” lovar Trump att sätta igång en ny ”babyboom”. Ordet bonus används på engelska inte för att beskriva penningbidrag. Förmodligen handlar det om ett system liknande det som nyligen infördes i Ungern. I detta land befrias barnrika familjer helt från inkomstskatt – något som enligt Annika Strandhäll ($) ”osar 30-tal”.

Totalt krig mot massmedia

I det land där Janet Yellen får medhåll av massmedia och koncernchefer för sin tes om att aborter är ett önskvärt sätt att förbättra den amerikanska ekonomin går Donald Trump på tvärs med etablissemangets människosyn.
Det är dags att börja tala om storhet för vårt land igen. Jag kommer att höja vår levnadsstandard avsevärt och bygga en framtid som enar vårt land genom entusiasm, möjligheter och framgång, avslutas valfilmen.

Eftersom de massmedier som behärskas av den finansiella eliten inte rapporterar ett ord av vad just denna presidentkandidat har att säga är fria medier det enda sättet att erhålla nyheter som eliten vill dölja. Den som även framgent vill veta vad som händer i världen är välkommen att teckna en stödprenumeration på Frihetsnytt.  
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter