Trump: Mitt enda brott har varit att försvara vårt land

Efter att han återvänt till Florida från den första rättegångsdagen i New York höll Donald Trump ett tal för sina anhängare. Där uppmärksammade han det enda brott som han gjort sig skyldig till.

Jag trodde aldrig att detta kunde hända i Amerika. Det enda brott jag har begått är att utan rädsla försvara mitt land från de som vill förstöra det.

Så inledde Donald Trump talet inför sina anhängare som samlats i Florida, som hölls 00:15 svensk tid (20:15 lokal tid) efter att den tidigare presidenten under dagen befunnit sig i New York för att bemöta de åtalspunkter som åklagaren, demokraten Alvin Bragg, riktar mot honom, vilket Frihetsnytt rapporterade om.

I talet, som kan ses via Rumble, tar han upp alla försök som gjorts att fälla honom, från Demokraternas spionage mot honom, alla anklagelser och försök att dra honom inför riksrätt, räden mot hans residens Mar-a-Lago, samt den aktiva censuren som etablissemanget drivit igenom på sociala medier.

Han riktade även hård kritik mot åklagaren Bragg, som beskrevs som en misslyckad ”lokal åklagare” som blivit besatt av att åtala en tidigare president, samt domaren i målet, som beskrevs som en ”Trumphatande domare”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. De Santis är visserligen yngre och har inte umgåtts med skökor som Stormy Daniels , men Trump är härligt stridslysten nu och förhoppningsvis hämndlysten så att han totalt krossar woke-vänstern .
    Så jag hoppas Trump vinner.
    Kan Trump tvinga Ukraina till förhandlingsbordet vore det underbart. Lägger han ner Nato kommer jag att skratta så jag får kramp.
    Tänker på ”Uffes ” och Billströms miner….///.och Stoltenberg…plötsligt utan jobb….hahaha
    Man skall naturligtvis inte vara naiv om den östra stormakten heller –inte en sekund–dom tänker alltid på sitt eget land i första hand—-däremot skall man ha korrekta och förtroendefulla kontakter där man kan lita på varandra !!!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter