Trump redo att återta presidentposten 2024

Tidigare president Donald Trump har bestämt sig om kandidaturen till USA:s president 2024

En självsäker Trump säger att beslutet är redan taget, och att han är övertygad att om han kandiderar till USA president 2024, så kommer han att vinna. Trump uppger till Washington Post att han redan bestämt sig om han ska kandidera eller inte, frågan handlar om när hans beslut ska offentliggöras.

Trump är förtegen om vad beslutet är och att det nu istället handlar om är rätt tidpunkt för beskedet, huruvida det är bäst att offentliggöra beslutet före eller efter mellanvalsåret i november i år. Vissa inom partiet republikanerna menar att det kan vara negativt för kandidaterna om man går ut innan mellanvalsåret, medan 2 av Trumps rådgivare menar att september kan vara ett bra tillfälle att tillkännage beslutet, enligt Washington Post.

Ingenting går upp emot att få saker och ting gjorda, och ingen plats är bättre än presidentens för att göra det (…) Jag gjorde Amerika stort igen, och jag kanske måste göra det igen

Donald Trump i intervju med New York Magazine

Det sägs inom Trumps kretsar att arbetet har påbörjats med att hitta rätt person att leda kampanjen och att man även aktivt letar stora bidragsgivare. 

Trump och republikanerna förlorade senaste valet mot Joe Biden efter stora kontroverser och anklagelser om valfusk. Trump har bland annat kritiserat och sagt att de elektroniska röstmaskinerna, Dominion Voting Systems, raderat miljontals av hans röster.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter