Trumps sociala media är nu öppen för registrering

Trumps egen sociala media har varit ett viktigt sätt att nå ut när etablerad media i USA sviker. Nu kan även icke-amerikaner skaffa ett konto, så passa på!

Truth Social har varit en av USA:s förre president Donald Trumps viktigaste kommunikationskanaler när etablissemanget försökt tysta honom. Men under hela plattformens existens har den varit förbehållen amerikaner. Fram tills nu.

Den person som inte befinner sig i USA, men vill kunna kommunicera på en plattform som inte censurerar lika hårt som på annat håll, kan nu skaffa sig ett konto. Plattformen har varit populär bland konservativa amerikaner som är trötta på etablissemangets censur av politiskt inkorrekta åsikter.

Vi är inte beroende av någon stor teknik – annat än att vi måste finnas i Google Play Butik och i Apple App Store. Men vi har inga problem med det eftersom vi vill ha en ren plattform och nu öppnar vi upp globalt, säger Truth Socials vd Devin Nunes enligt Reclaim the Net.

Den som vill bidra till att utmana de stora aktörerna inom sociala medier kommer att vara friare på Truth Social, jämfört med plattformar som Facebook och Instagram.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter