Trumps valkampanj har börjat

På lördagen startade den tidigare presidenten Donald Trump sin valkampanj i South Carolina och New Hampshire. Fokus låg på kritik av illegal invandring och Kina men även på sociala frågor.

Trump lovade att avsluta arbetet med att ”Make America Great Again” som han påbörjade under sin presidentperiod. I sitt tal lyfte han alla de problem som den nuvarande Bidenadministrationen skapat. Trump säger att ”Varje dag med Biden vid makten är som om det vore 1:a april”.

  • Jag är mer arg nu och jag är mer engagerad nu än jag någonsin varit”, sade Trump.

Vänsterradikala rasister och perversa personer ska stoppas

Vi ska stoppa de vänsterradikala rasister och perversa personer som försöker indoktrinera våra ungdomar, och vi ska få bort deras marxistiska händer från våra barn”, sade Trump bland annat med hänvisning till skolundervisning i sexuella avvikelser, vit-kritisk rasteori och feminism.

Vi kommer att besegra könsideologins kult och åter bekräfta att Gud skapade två kön: män och kvinnor. Vi kommer också förbjuda biologiska män att delta i kvinnliga idrottsgrenar.

Han lovade också att sparka ut de miljontals illegala immigranter som strömmat in de senaste åren med Joe Biden vid makten.

Har stöd bland gräsrötterna

Trump har fortfarande en betydande bas av stöd, i opinionen. Även om han förlorar i vissa direkta opinionsundersökningar mot Floridas guvernör Ron DeSantis, vinner han med betydande marginaler när de tillfrågade i opinionsundersökningarna presenteras för ett bredare fält av alternativ.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter