Turkiet krånglar vidare – Roger Richthoff fortsatt kritisk till svensk Natoansökan

Turkiet vill bland annat att Sverige ska utlämna kurder som har kopplingar till terroristgrupper i Turkiet och i grannländerna. Detta kan bli besvärligt med tanke på risken för dödsstraff i Turkiet. Alternativ för Sveriges försvarspolitiske talesman Roger Richthoff är glad om Sverige slipper Nato oavsett skäl.

Roger Richthoff var tidigare yrkesofficer och riksdagsman för SD, numera är han medlem i Alternativ För Sverige. Richthoff är starkt kritisk till ett svenskt Natomedlemskap och anser att Sverige ska vara alliansfritt.  

I ett tal under AfS valturne 2022 menade han att Östersjön som Natoinnanhav kommer att öka spänningarna i Europa. Att bygga en mur mellan öst och väst är negativt, särskilt som mestadels USA kommer att diktera villkoren för medlemsländerna och sanktionera krig, som de gjort i bland annat Libyen, Irak, Afghanistan och Syrien. Hör hela talet på JMM.NU.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

Nytt bondetåg den 1 maj i Sverige

01:06:02

FILM: ”Existerar raser?”

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter