tisdag, 27 september, 2022

Elon Musk: Twitter ska kosta pengar för myndigheter och företag

Kommersiella och maktägande konton får betala – andra får kvittra vidare gratis

Elon Musk har inte tagit över Twitter ännu, men berättar redan om sina planer för ombyggnaden av den globalistinfekterade plattformen.

– Twitter kommer alltid att vara gratis för vanliga användare, men kanske en liten kostnad för kommersiella/statliga användare”, skrev affärsmannen på Twitter sent på tisdagen, drygt en vecka efter att företagets styrelse gick med på hans övertagande bud på 44 miljarder dollar.

Miljardärens tillkännagivande kom kort efter att han delade ett kryptiskt meddelande tidigare under dagen om att ”the downfall of the Freemasons was giving away their stonecutting services for nothing.” Elon Musk är inte känd för att köra i andras hjulspår och han tanke på avgiftsbeläggning på en social medieplattform är ytterligare ett unikt grepp av den excentriske unge miljardären.

I förrgår sade Musk att han vill utöka Twitter från en ”nisch”-plattform till en som används av de flesta amerikaner. ”Målet jag har … med Twitter är att ha en tjänst som är så brett inkluderande som möjligt, helst kan majoriteten av den amerikanska befolkningen använda tjänsten”, sa han till reportrarna på en gala i New York. En inte omöjlig tanke med tanke på att Twitter idag har 40 miljoner dagliga aktiva användare i USA.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

Flera blir strömlösa

00:04:30

Nyhetssändning 27 september

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:41

Nyhetssändning 19 september

00:04:36

Nyhetssändning 5 september